Dobrý den Budu se stěhovat do jiné obce a potřebuji si zařídit nové doklady.U stare občanky mi ustřihnutou roh a dají potvrzeni o změně trvalého bydliště.Mohu s takto ustřihnutou občankou zadat o novy řidičák a potom i o změnu do malého i velkého technického průkazu?
O ridicak ano a melo by to jit i na registru. Já jsem si ale vzdy pockal na novou obcanku a az pak sel na registr.
Nicmene ted pry neni treba menit ridicak. Muzete si nechat stary a vymenit až vyprsi jeho platnost
pavel66
Nebudou na úřadě prskat ze jsem přišel takhle dlouho pro zapsání změny do TP?.když počkám na novou občanku? Viděl bych to tak ze počkám na Občanku a potom si zařídím zbytek najednou.
torrrent*
Když jsem kdysi volal na registr vozidel, tak mě pracovnice tohoto úřadu řekla že je jim to celkem jedno kdy zmenu nahlásím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.