Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VAG COM na octavii 1999

Od: tomi* odpovědí: 8 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit nový kabel na 1.8T AGU (1999) můj stávající KKL 409.1 kabel běžící na softu:VAG-COM verze: IHR 304.0(odpálil mi (čtením)RJ airbagu) proto jsem měnil RJ airbagu za jinou, ale stále svítí na PP ikonka airbagu (chyby (65535), 01217) proto hledám něco nového i do budoucna. Mám vyhlédnutý kábel : VAG COM 17.1.3 VAGCOM 18.2.0 VCDS HEX CAN USB Interface FOR VW AUDI Skoda, Seat VAG 18.2 ATMEGA162+16V8+FT232RQ (Czech/English). Můžete doporučit i jiný děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tu 17.1.3.mam já chodí to pěkně a zatim nebylo koncernový auto který by mi to nenačetlo
Mělo by to umět auta do roku 2017
Ja načítal zatim jen auto z roku 2014

tomi*
hodnocení

Díky za odpověď. Ptám se proto, že už jednu diagnostiku mám zakoupenou, ale i když bylo deklarováno, že to načitá vozy od 1996 tak mou 1.8T AGU 1999 to nenačte. Potřebuji hlavně, aby mi to načetlo JR airbagu a vymazalo chyby. Už se mi nechce vyhazovat USD$.

hodnocení

0x

Záleží,či chcete originál alebo len klon a v akej cenovej relácii.

tomi*
hodnocení

Clon za 25US bez pripojení k netu. Jde mi o to zdali HEX CAN bude šlapat na mé octavii nebo zase vyhodím peníze.

já mám taky klon je v češtině vyšel mi na cca 1400kč i s poštou a šlape mám cca druhej rok
jinak modrej kkl kabel co jede na IHR304 mám taky už léta stál mi asi 300kč a ještě se mi nestalo aby něco odpálil

tomi*
hodnocení

Můžu Vás všechny poprosit na ověřený odkaz na VAG COM 17.1.3 VAGCOM 18.2.0 VCDS HEX CAN USB? z aliexpress?

007cz
hodnocení

0x

forum.skodahome.cz/... , pozor i tohle vag umí

tomi*
hodnocení

ano to se mi přesně stalo!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]