Včera jsem měnil čepy a ložiska na přední nápravě, po výměně jsem nasadil vše na své místo,zkusil jsem projet a když jsem pootočil volantem jen mírně doleva, zpomaloval nebo z místa se rozjížděl doleva, začalo se ozývat pištění kov o kov, myslel jsem si že to bude geometrie. Dnes jsem byl na geometrii a při odjezdu úplně ten samý problém. Nevíte někdo čím jiným to může být?
Když si lisoval náboj do ložiska tak si to tam doufam nepral na hulváta ale podložil sis ze spoda ten středovej kroužek ložiska? Pokud ne moh si to ložisko i odepsat Značku ložiska si dal doufam skf nebo fag? Rozhod ještě jednou brzdy a prověř jestli ti nevysí desky a zda se ti dobře hejbou plovoucí šrouby Tlumič si dole měl?
tomaszuzanak
Podložil jsem, značku ložisek jsem zvolil trw(mám s nimi dobré zkušenosti), tlumič jsem dolů nedával
taky si narychlo v zimě ve tmě bez baterky měnil zadní desky?:D...jsem si nafackoval.Nejhorší je, když nemaj plechy a daj se otočit:D...spěchat se nemá
dám ti radu.Na netu to nespravíš, nevšim jsem si, ale ani si neuvedl co za auto to je...Na tvým místě bych vyheveroval předek, protočil kola, demontoval kolo a znova všechno prošel, co jde...chyba se vloudí, ale přes net to nevyřešíš...
tomaszuzanak
Chci jen vědět možné příčiny, mam Seat Toledo 1l 1997 1.9 tdi
break
něco je špatně...něco, co se točí, tak díky něčemu piští.Ani nevím jak a kdy a při čem to piští, to s epak taky fakt jen hádá...projdi desky, jestli choděj volně, nezůstávaj viset atd...znova všecko zkontroluj...rozhozenou geometrií pištět nebude, to by ta špatná geometrie musela být po tmě okem...
Budu trochu impertinentní. Pokud jste si myslel, že to pištění dělá špatná geometrie, pak se děsím toho, jak jste udělal ty brzdy a čepy a nějakému pískání se vůbec nedivím. Dejte to odborníkovi, on vám to opraví a pískání odstraní.
Omlouvám se, že jsem si dovolil napsat svůj názor
break
já si musel to slovo impertinentní vyhledat ve slovníku.Od zítřka nebudu drzý, ale impertinentní:D
Taky mě ta sbíhavost pobavila:D
tomaszuzanak
Když jsem dal naposledy auto odbornikovi, tak mi ho vrátil v horším stavu než bylo a ano občas se stáva, že špatná geometrie způsobi buď dření nebo pištení, znám dva případy kdy se toto stalo a nepočítám do toho mě
break
prošel si to potom po sobě nebo si jel na sbíhavost a pak psal na net?...zkontroluj si to všechno ještě jednou
tomaszuzanak
Ano, kontroloval jsem to ještě v ten den, ale ne tak do podrobna, zítra zkontroluju ještě jednou a při nejhorším zajedu k mechanikovi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.