Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň.
Potreboval by som pomoc. Mám Opel Vectra C Signum 2.2 direct (benzín). Pri predbiehaní mi vyskočila kontrolka auta s kľúčom (navštíviť servis). Hneď po tom som zacítil akoby dym alebo splodiny horenia. Auto stratilo výkon a po celú dobu jazdy som nevedel ísť viac ako 50 km za hodinu. Auto štarovalo strašne zle a výkon bol tak slaý, že do kopa mi ani nevyšlo. Hodil som ho na diagnostiku a vpísalo neznámu chybu, odstránili ju.
Čo sa auta týka, tak štartovanie je divné, niekedy nenaštartuje na prvý krát, ale najprv skape. Všetobecne je jazda v pohode, až na to štartovanie a taký dunivý zvuk motora, neklepe, ale nie je tokľudný zvuk.
Neviete náhodou o čo by mohlo ísť?
Práveže ide o najlepší servis v meste. Volal som aj do autorizovaného, kde mi však účtujú diagnostiku za 40€ a každú hodinu práce za 35. Hovorili, že ak ide o staršie auto, diagnostika nemusí nájsť zadaný problém. Hold, dnes sa mi to stalo znova s týmto motorom, stratil som výkon a konec. Hodilo do núdzového režimu a ledva som domov došiel
to tě lituju...a diagnostika ti nenapíše vždy co je špatně...je to často jen vodítko, to by pak bylo moc krásný, jednoduchý a chodil bych dom s čistou hlavou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.