Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s motorom opel

Od: lukica123231 odpovědí: 9 změna:

Dobrý deň.
Potreboval by som pomoc. Mám Opel Vectra C Signum 2.2 direct (benzín). Pri predbiehaní mi vyskočila kontrolka auta s kľúčom (navštíviť servis). Hneď po tom som zacítil akoby dym alebo splodiny horenia. Auto stratilo výkon a po celú dobu jazdy som nevedel ísť viac ako 50 km za hodinu. Auto štarovalo strašne zle a výkon bol tak slaý, že do kopa mi ani nevyšlo. Hodil som ho na diagnostiku a vpísalo neznámu chybu, odstránili ju.
Čo sa auta týka, tak štartovanie je divné, niekedy nenaštartuje na prvý krát, ale najprv skape. Všetobecne je jazda v pohode, až na to štartovanie a taký dunivý zvuk motora, neklepe, ale nie je tokľudný zvuk.
Neviete náhodou o čo by mohlo ísť?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak kto ho dal na diagnostiku vy alebo servis? A opraviť niečo neznáme,tak to fakt ten človek super mechanik.

break
hodnocení

0x

a nebylo u tý neznámý chyby i nějaký číslo náhodou?...trvalá?sporadická?

lukica12323
hodnocení

0x
No cislo urcite vypisalo, ale mne ho mechanik nepovedal. Len sa pousmial a povedal, ze neznama chyba. Potom povedal, ze co tam bolo to spravil (diagnostika). A bolo to robene priamo v servise. Objrdnali ma, ale maju plno, takze musim cakat. Preto chcem vediet, na co sa mam pripravit. Aj dnes rano, po starte taky dunivy zvuk motora.
break

právě každá chyba má číslo a dá se dohledat oč jde...asi odborník

lukica123231
hodnocení

Práveže ide o najlepší servis v meste. Volal som aj do autorizovaného, kde mi však účtujú diagnostiku za 40€ a každú hodinu práce za 35. Hovorili, že ak ide o staršie auto, diagnostika nemusí nájsť zadaný problém. Hold, dnes sa mi to stalo znova s týmto motorom, stratil som výkon a konec. Hodilo do núdzového režimu a ledva som domov došiel

break

to tě lituju...a diagnostika ti nenapíše vždy co je špatně...je to často jen vodítko, to by pak bylo moc krásný, jednoduchý a chodil bych dom s čistou hlavou...

asd1

Tipnul bych, že nejlepší servis ve městě jen vymazal chybu a pustil to jako opravený :D

lukica123231
hodnocení

Hej vymazal chybu a v zápätí ma objednali na budúci týždeň piatok na kontrolu motora a na opravu daného problému. Keďže mali plno, nemohli mi to spraviť v daný deň. Ale čo mohli, aspoň spravili diagnostiku a vymazali chybu. Možno som sa zle vyjadril.

mathew
hodnocení

0x

Jestli je tohle nejlepší servis ve městě a sám nejste schopen nic zjistit ani napsat popis, který k něčemu je, tak budete muset do jiného města...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]