Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alarm problem

Od: lukas96 odpovědí: 6 změna:
Ahoj všem, potřeboval bych poradit ohledně alarmu. koupil jsem Mercedes c220 cdi 2003 auto mám 2 týdny a už jsem stačil investovat 18000 Kč za turbo, intercooler, vodní pumpu atd když jsem auto nechal opravit a přivezl ho domu začal zlobit alarm po zamčeni v kuse blikaj směrovky, potřeboval bych poradit jak ten alarm vypnout, odpojit klidně nějak odtrhnout :D děkuji za rady už nechci dal incestovat

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wqrwt
hodnocení

0x

Jaké výnosy očekáváš z těch "investic" ;) Ale k věci, jestli je to dodělávaný, neměl by být problém najít elektroniku alarmu (plastovou krabička do které vedou drátky od spínačů, senzorů a akčních členů), jít po drátkách, najít pojistku a tu vyjmout. Rozumnější postup by byl ale to opravit, může to být banalita, třeba relátko za 4 pětky.

lukas96
hodnocení

Tak především jsem očekával že když koupím auto a investují do toho tolik peněz tak bude auto v pořádku a bez problémů nemám tak vysoký plat abych si mohl dovolit zaplatit 18000 jen tak už tohle mi stáhlo dost do rozpočtu, našel jsem něco na netu krabičku jsem odpojil ale výsledek je nulový

jinak děkuji jsem rád za každou radu

hodnocení

0x
Ten alarm je origo nebo máš u klíčku naký přívěsek což by značilo dodělávku
Origo by měl jít vypnout diagnostikou
Dodělávku bys musel najít a odpojit
Tak mi napadlo skus odpojit spínač zámku kapoty motoru třeba je problém v něm a proto se alarm spouští

lukas96
hodnocení

0x
Je to právě origo, v servisu sem byl včera a odpalkovali mě že to neni sranda že tohle neumějí :D sem z toho na větev :D díky za radu

olinl
hodnocení

0x

Pokud si to ještě nevyřešil, můžeš zkusit odpojit na minutu či dvě jeden "drát" z baterie, občas se tak elektronika srovná, ale bude po tobě rádio pravděpodobně chtít kód a alarm může zavřít okna a zamknout dveře, tak si nech jedny otevřené! Můžeš také vytáhnout na minutu pojistku alarmu, případně řídící jednotky(reset do továrního nastavení či "srovnání se" elektroniky). Jinak asi diagnostika či výměna alarmu(nebo nějaké součástky v něm).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]