Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VW golf IV 1.4 - zvýšení výkonu

Od: admel odpovědí: 3 změna:
Zdravím,mám čerstvě řidičák,zhruba měsíc,koupil jsem si do začátku Vw golf IV 1.4 r.v. 98,přišlo mi to jako skvělé auto do začátku,ale mám problém a prosím o radu,v autoškole nas učili rozjíždět a couvat čistě přes spojkový pedál,ale v tom autě je to nemožné,chci se zeptat,jestli je to nemožné s tím typem auta,nebo může být něco špatně,po nastartování má auto 700-800 otáček,což se mi zdá málo,chci na nem nechat udělat rozvody,dále na diagnostice zjistili chybu 00282 - chyba klapky motoru,myslíte si že po výměně těchto částí mi to pomůže k tomu,aby alespoň ze startu šlo vše snáz? Za každý tip a radu moc děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tydle auta sou slabá nemaj pořádný kroutící moment přesto se snima při troše cviku dá rozjed s minimem plynu
To že vyměníš rozvody a vyměníš klapku ničemu nepomúžeš výsledek bude stejný stejně budeš muset při rozjezdu přidat plyn
S cca 1500 otáčkama se rozjedeš už v pohodě
Nebo to prodej a kup si něco s turbem
admel
hodnocení

Děkuju...toho jsem se bál...v autoškole to auto nebyla žádná hitparáda,Roomster v plynu,1.2 55 kW...tak jako to moje...jde hlavně o to couvání... :/
Je to o cviku párkrát se rozjedeš a za chvíli ti to ani nepřijde a plyn při pouštění spojky budeš dávat při rozjezdu automaticky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]