Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klimatizace chladí/nechladí

Od: kernie odpovědí: 3 změna:

Ahoj, před týdnem byloauto v servise protože nechladila klimatizace. Proběhla diagnostika a doplnění clhadiva - žádná netěsnost nenalezena. Dneska odpoledne nastartuji a opět nechladí. Zašel jsem do servisu, kde mi řekli at přijedu zítra, že se na to podívají. Jak odjíždím ze servisu tak už klima opět chladila.

Může to být způsobeno třeba slabou baterií?Ta už je v autě kdoví jak dlouho a občas i auto chcípne při dojezdu na křižovatku s neutrálem...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Spíš snímače tlaku v klimě... Baterka vyloučit nejde, občas to dělá docela divy...

vernon
Taky jsem to u Golfu zažil. Zlobil snímač tlaku. Vyměnili ho a pohoda chládek...
Baterka je podle mne blbost, jak by to mohla ovlivňovat?
kernie
hodnocení

No, takže zpátky do servisu... Se divím že to tta diagnostika nevypsala jako závadu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]