Nejste přihlášen/a.
brý den, prosím pěkně o pomoc, mám 206ku co má na straně spolujezdce zablokované přední nebo zadní kolo(nevím přsně které, zdá se mi že se blokují nastřídačku). Zatahoval jsem donedávna ručku (pak jsem brzdu musel pár minut zkopce-dokopce rozšlapával a vždy se to rozchodilo), dočetl jsem se pak že bych zejmena v zimě neměl, teď nějaký ten pátek jistím kola klíny. Vše ok až do dnešního krásného dne. Kola se při jízdě dozádu(couvání, neutrál pozádu dole kopcem) točí normálně, když chci ject popředu tak se nepohnou ani o milimetr. Chci se zeptat jestli nevíte co se s tím mohlo stát? Nemrzne. Dík moc zapomoc
Tipnul bych to na zadní kolo,musíte to zvednout na hever aby jste zjistil který blokuje.Už jsem tuhle závadu řešil-byly vypadlý ty štefty co drží zadní pakny na místě.Někdy je docela problém dostat ten buben dolů,protože ty pakny budou mít tendenci jít s sním a šprajcuje se to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.