Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto na protiúčet - mohu prodat auto každému?

Od: rotorod® odpovědí: 7 změna:

dobrý den, dám příklad

mám škoda oktavii, chci si koupit nové auto ale jiné značky. Mohu přijít np do Hondy a chtít až mi odkoupí škodovku na protiúčet? udělá to nebo značku auta vykoupí jen dealer té same značky? Je to nějak dané?

děkuji vám

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží na prodejci. Pokud prodávají auta na protiúčet, značku neřeší.

cesmina*
hodnocení

0x

Moje známá si koupila novou škodovku a nechala jim tam staršího fiata ,kterého od ní odkoupili.

rqzs

to rotorod: Třeba tohle je dobrý příklad!

rqzs
hodnocení

0x

Podmínky si stanovuje autosalon sám. Zpravidla kdo má standardně bazar, neměl by mít problém vykoupit značky, které prodává a kdo nabízí "vykoupíme vaše staré auto" by měl vykoupit cokoli. Ještě bych poopravil jednu chybu, nikoli škodovku prodávat a jiné kupovat, ale korejský vrak prodat a koupit škodovku :)

Honda je korejská značka? No to se na dálku pozná odbornik. Ještě můžeš přidat pohádku o tom, jak jsou na škodovky laciné náhradní dily. Zeť má superba tak bych ti mohl vyprávět o tom jak se škodovky vyplatí. Každý pitomý kousek plastů stojí neskutečný prachy.

Jasně Korejská Honda je vrak i jako nové a"Česká" Škodovka je to nejlepší!

hodnocení

děkui všem za info, budu se ptát u prodejce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]