Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu dnes na STK jsem přijel, chtěli po mě abych zabrzdil a autem zahýbali v tom se mi zasekla parkovací brzda a auto zustalo hryzlé( z STK mě vyhodili jen mi nabídli, že mi přestřihnou lanka, aby se to odbrzdilo)To jsem odmítl ale nikam jsem neodjel auto je zabržděné - prý jen jedna strana, ujel jsem asi 1 km a od brzd se hulí. V kufru odbrztit taky nejde táhlo se ani nehne. Nevím co stím, auto zůstalo ve městě.
Na tohle:
Samotná táhla z "krabice" el. brzd ke kolům se dají jednotlivě sehnat do dvou tisíc nová
Pozor. To že se dají lanovody z "krabice" demontovat, ještě neznamená, že se samostatně dodávají jako ND. Nebo to, že se samostatně nechají sehnat na nějaký model vozu, ještě neznamená, že tomu bude i v případě jiného modelu. Samozřejmě toho sámého výrobce. Takže než se někdo vrhne na stříhání jinak funkčního lanovodu je potřeba si tuto informaci ověřit.
Díky dnes se mi podařilo sundat bovden z brzdiče a dojel jsem domů. Zde jsem sundal celou tu krabici - el. brzdy, rozdělal jsem ji a podařilo s mi to rozhýbat a bovdeny se uvolnili. Nyní, ale nevím až to pracně vše namontuji zpět ( musel jsem rozebrat celý kufr) zda to bude fungovat.
Tak jsem to vše namontoval zpět táhla jdou volně i v kufru, ale o nastartování popojětí a vynutí motoru se neozve ten zvuk zatažení ruční brzdy jen stále pípá počítač - defekt brzdy. Tak nevím zda by pomohlo napíchnutí na počítač nebo zda odešel ten motorek.
mám pocit že takhle na dálku pokud to nikdo nevidí a neosahá tak mužeš čekat jen takové perly jako ,,máš v systemu vir,,...ach bože.
Ahoj všem, tak včera napíchnuto na diagnostiku a hlásilo to , že je vadný brzdový spínač, tak dnes vyměněn cena 400 + 400 diagnostika a NIC. Takže to vypadá že odešel ten motůrek el. brzdy v černé krabičce od autem. U Renaulta cena 16 000. Na vrakáči 5500, ale nedá se sehnat. Tak ještě zkusím znova tu krabičku sundat a otevřít, ale nevím co tam vykoukám ((
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.