Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení - kde?

Od: herkules odpovědí: 9 změna:
Zdravím,
nevíte na základě zkušeností, kde je nejvýhodnější sjednat povinné ručení pro řidiče bez jakýchkoliv bonusů?
Zatím mi dle online kalkulací vychází nejvýhodněji Allianz s částkou kolem 7000 vzhledem k tomu, že zohledňuje předpokládaný roční nájezd.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Použijte srovnávač Klik.cz

Už jsem přes ně pojišťoval dvě auta a naprostá spokojenost.

hodnocení

0x

Herkulesi, musíte si oskenovat techničák, obeslat ho 11 pojištovnám, zkusit srovnavače, a pak jednat o nižší cenu. je to práce na hodinku u poče.

Páč nepíšete o vozidle nic, musíte se spolehnout jen na sebe a vyjednávání.

mathew
hodnocení

0x

Mě vycházel Allianz skoro nejdráž takže mám ČSOB, protože byla "nejlevnější" mám limit 200/200 a asistenční služby. S limitem 35/35 a bez služeb by to sice vyšlo o pár korun levněji, ale otázka je jestli by se to pak neprodražilo, kdyby se náhodou něco stalo že...

Mimochodem cena byla nakonec na pobočce ještě o 2000,- menší než podle kalkulačky

mathew, víte kolik desetin % se nevejde do limitu 35/35?

mathew

Ne, ale lepší mít a nepotřebovat než nemít a potřebovat a pak do konce života už jenom platit...

mathev, ano, proto na to pojištovny upozornují, aby měli větší zisky.

sollik*

Když to tu tak čtu, jak se řeší stokoruny za pojištění na rok, tak mě napadá ona známá věta: kdo chce mít opičku, musí mít na banány.

Není to tak úplně tenhle případ, ale když už mám peníze na autoškolu a auto, tak musím počítat s tím, že jako začátečník zaplatím něco na povinném ručení.

Jinak ze zkušenosti kolegy - chce to důkladně studovat podmínky jednotlivých pojišťoven. Ne to co se na první pohled zdá jako nejlepší je ve skutečnosti nejlepší :)

solík,

kdo chce mít opičku, musí mít na banány.

Stejně bych měl postupovat tak, když je benzin tady za 36 Kč, tak ho koupím, přestože vedle je za 32Kč?

S tou opičkou a banány je to jinak.

ridic
hodnocení

0x

Chtěl jsem uvést adresu na spolehlivého sprostředkovatele pojištění, ale nešlo to vložit, protože je to porušení pravidel (nevím proč, když je dotaz jasný a jasnou odpověď dát nejde).

Já mám nejlepší zkušenost s tím, když do vyhledávače napíšete povinné pomlčka ručení tečka com. Tam mě zprstředkovali levnější pojištění než bylo ve všech vyhledávačích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]