Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těsnění pod hlavou?

Od: kulman odpovědí: 5 změna:
Zdravím, mám golfa ov tdi 81 kw asv, začala se mi trochu ztrácet voda, hadice jsou strašně tvrdé ještě za studeného motoru, po upuštění tlaku se voda valí ven a když otevřu víčko od oleje, tak jde lítá vzduch ven a víčko má snahu odletnout. Mohlo by to byt těsnění? Dekuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

bude to těsnění pod hlavou

sundat hlavu a nechat komplet udělat -srovnat na magnetce,vyměnit vodítka ventilů,zabrousit ventily,dát nová gufera

poté nové těsnění a šrouby do hlavy,rozvody s vodní pumpou a termostat

pokud máš auto pěkný a chceš si ho nechat tak si nech vyměnit i pístní kroužky a budeš mít na dlouhou dobu klid a nulovou spotřebu oleje

pokud tu opravu ojebete budeš to časem dělat znova

hodnocení

0x

Mohlo, dokonce je to dost pravděpodobné.

octavia
hodnocení

Dobrý den, měl bych dotaz. Mohlo by to byt těsnění? Ten samy motor viz první příspěvek, hadice do chladiče je za studena tvrdá, po otevření víčka kapaliny jde kapalina lehce nad hladinu max, v nadobce je hodně pěny, ale olej tam nevidim, nijak voda nesmrdi, nezdá se byt nijak mastná. Víčko od oleje po otevření poskakuje na ventildeklu, ale je čisté. To vše za studeného motoru. Ohraty jsem nezkoušel. Diky

Jednoznačně bych netvrdil že je KO těsnění pod hlavou-totéž může dělat i horší varianta=prasklá hlava.

Každopádně je to na rozborku a palici každopádně otlakovat bez toho to nedávat pak do kupy! případně i orovnat !

hodnocení

0x
Jestli je ta hadice jak šutr tak motor tlakuje a to značí že to těsnění pod hlavou bude v haji
Leč začal bych kontrolou prúchodnosti vratné hadice co de do expanzky
Pak bych zkusil jiný víko expanzky a jinej termostat
Pokud to nepomúže hlava dolú

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]