Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radio vw gamma radio

Od: lukas13 odpovědí: 8 změna:
Zdravím koupil jsem si do auta použité rádio vw gamma 4 generace.Ale rádio mi nejde naladit pořád jen šumí.Podotýkám že stávajíči rádio funguje a hraje.Gamma jen šumí.V gama rádiu jsou uložené Francouzské rádia ale také nehrajou. Už si nevím rady.diky za pomoc
Radio vw gamma radio

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Máš dobre pripojenu anténu?Pri automatickom ladení rádia ti ladenie zastane na nejakej frekvencii?Špatné rádio?

lulas13
hodnocení

Ano anténa je dobře připojena. StaniCe hledá a vůbec se nezastaví.Staré rádio hraje ok

hodnocení

0x

jestli ti předcházející rádio hraje a todle po výměně nehraje tak ho vem a hod do popelnice a sežen pořádný funkční rádio

taky už sem jich pár vyhodil sou to pěkný keply

vem kus drátu píchni ho do rádia místo antény a skus jestli to hraje

pokud jo tak dodělat to fantomové napájení jak píše kolega

pokud bude taky šumět tak popelnice

lukas13
hodnocení

To se řekne ale vyhodit 1000kc je na pytel.

to je vtip žes za to dal litr? *cert*

ten co ti to prodal se musí smát ještě ted *ee*

vernon
hodnocení

0x
Šumí, protože nemá signál. Tahle rádia ještě neměla fantomové napájení zesilovače antény.

lukas13
hodnocení

Zkusil jsem koupit to fantomové napajení,vyzkouším a dam vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]