Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, je možné někde zakoupit originální dily karoserie na vůz škoda rapdi liftback? Konkrétně mi jde o zadní levé dveře. Děkuji.
Ano, i v e-shopech (např. AutoKelly), protože zatím se jiné než originál karosářské díly kromě těch nejjednodušších (blatníky apod.) prakticky nevyrábí. Nikomu se nevyplatí nechat si vyrobit lisy, na nichž se díly vyrábí, takže neoriginály se pak vyrábí na lisech, které automobilka již vyřadila a odprodala.
@krtek66: Hledal jsem hledal, ale málo. Ani v jednom z těch e-shopůjsem potřebné dveře nenašel.
@potejto: Promiň, ale nové LZ dveře na Rapida za 4.000,-Kč je šméčko. To pomalu není ani výrobní cena
Tak jsem se díval na autokelly a tam se prodávají údajně originální dveře za cca 13,5 tisíce. Našel jsem též zde zadní dveře a tu stojí nové 4 000 Kč, což je docela hodně velký cenový rozdíl. Otázkou je zda ty za 4000 jsou také originál, ale píší že ano ...
Jo máte pravdu na stránkách je opravdu uvedena cena 4000.
Pokud se však podíváte na jejich eshop je tam ucedená cena 6050 s dph a hlavně popisek ->
Koupíte je u nás za tak skvělou cenu, protože mají malou kosmetickou vadu, které se snadno zbavíte přelakováním nebo rozleštěním.
a
Pokud chcete pravé zadní dveře pořídit ještě levněji, kontaktujte nás. Máme ještě dveře s větším poškozením způsobeným skladováním, které jsou ale 100% funkční.
a zobrazené dveře jsou v bílé barvě, z toho všeho plyne jedna věc = NENÍ TO NOVÝ DÍL
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.