Asi pred pul rokem se mi obevily takove divne zvuky od predni napravy, nedokazu definovat z ktere strany to je. Dela to vzdy po ujeti nekolika km a dela to v zavislosti na rychloszi. Kdyz jedu pomale oziva se takove pomale klepani pri rychle jizde rychle. Dela to vzdy jen pri prujezdu zatackou a to jak prave, tak leve. Vsiml jsem si praskle manzety na u prevodovky tak jsem ju vymenil i s homokloubem ale nepomohlo to. Prosim o pomoc. Prochazel jsem tycky stabilizatoru, gumy, tocil kolama, bral za poloosu a vse se zda byt v poradku
Koumali sme na oktě nákej pátek to samé po té co se vyměnilo téměř vše na předku a klepání neustávalo Bylo slyšet hlavně při rozjezdu sem našel utržený silenty u prostředního dílu vejfuku Po výměné už to neklepe
pokud by to byly silenbloky, tak by to dle meho nazoru delalo hlavne pri vjeti na nerovnost a hlavne v porad stejne frekvenci. Me se frekvence klepani zvysuje rychlosti jizdy, takze si spis myslim, ze to bude mit neco spolecneho s poloosou nebo lozisky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.