Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoskola B

Od: petr6* odpovědí: 4 změna:
Zdravím da se na autoškole když mám jízdy místo 45minut jet hodina a půl a že bych měl jakoby 2 jízdy najednou?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x
Ano dá se,o všem rozhoduje učitel.
Za nás jsme nasedli 3 žáci a jeli jsme,do 60km vzdáleného krajského města na Semafory...vrátili jsme se asi za dvě a půl hodin.Každý si odjezdil svých 45 minut.

hodnocení

0x

My tak v autoškole měli všechny jízdy. Takže to určitě jde ;)

myska*
hodnocení

0x

Můj autoškolák to jinak nedělal, ale já byla poslední půl hodiny jak praštěná. Dělala jsem zbytečné chyby a pěkný blbosti. Pro mě by bylo rozhodně lepší mít jen 45 minut.

majsterjoe*

souhlasím, že mi poslední půl hoďka připadala stejně, ale za 45minut člověk koikrát moc neujede. Stačí centrum a pár semaforů a kolon a je po hodině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]