Nejste přihlášen/a.
za autem žádný dým nebyl... dva dny pro rozvodech jen trochu bílej ale malej potom se ucpal filtr sazemi a otáčky byly možné pouze jen do 2100 tak jsem to odvezl do servisu tam saze vypalili a auto už zase jezdí v pohodě ale prej jsou tam ty vstřiky.. no neco s nima je v ponděli dají vedet co přesně. má to žrát 4-5-6 podle nohy a jede to tech 12. no.. takže takhle .. tím jak se vstřikuje víc nafty tak se to více zanáší (tak mi to bylo vysvětleno)
Jenom, aby to bylo těma vstřikama a ne dírou v hadici nebo vadnou váhou vzduchu... Jak to startuje? Jestli normálně tak bych vstřiky ještě nekupoval a raději zkusil jiného mechanika
Autodiagnostika Vag ukáže,či sú vadné vstreky.To by mal mechanik vedieť.Lacnejšie zoženiete aj na autovrakoviští.
Autodiagnostika ti běžně neřekne že jsou vstřikovače vadné, nejlepší a nejdjednodušší je metoda měření podle ampulí... V životě jsem neviděl , že by diagnostika určila vadný vstřikovač, jedině tak kdyby nebyl obvod, vždy se zpravidla potýkáš s nízkým a vysokým tlakem v liště a pak uvažuješ... Viděl jsem na Ford Focus opravdu dva protékající vstřikovače a to tak, že vysokotlaké čerpadlo nedokázalo vůbec plnit lištu... Většinou nebyl problém se spotřebou., ale s nestandartním chováním motoru a jeho projevem jako dým apod., malý výkon apodobně...
Vstřikovače to chce nové, dejme tomu kvalitně repasované... Z vrakoviště si můžeš pořídit stejné co máš... Ale nějak se mi to nezdá... Většinou co jsme viděl (XX) , tak čudili, všechno možné, špatně to jelo, ale takovéhle spotřeby nikdo nikdy nedosahoval... Typuji to asi na jiný zádrhel...
2 dny po rozvodech se neposerou 2-3 vstřiky, auto servisuje amatér který se zřejmě učí na svém prvním 1.6 motoru...
na autě byly rozvody a ten olej dělanej v Autoservisu Havel,tady u Rumburka který spadá pod Autokelly
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.