Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřeba paliva

Od: tenten* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, pořídili jsme s přítelkyní ojetý Wolkswagen Polo 1,2 r.v. 2008. Zjistili jsme vysokou spotřebu paliva. Nechali jsme vyměnit rozvodový řemen. A spotřebu nadále nemůžem stlačit pod 6 litrů, což nám u uvedeného typu přijde hodně. Poradí někdo v čěm může být problém nebo co ještě vyměnit? Děkujeme za odpověd´

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jestli jste chtěli nizkou spotřebu, tak jste měli koupit 1.4tdi.. s nim se da jezdit do 5 .. jestli to žere 6 tak je to ok .. kdyby 8-9, byl by problém.

hodnocení

1x

A jaké trasy se s s ním jezdí?To dokáže spotřebu hooodně ovlivnit. Jinak rozvoďák na spotřebu zase takový vliv nemá,spíše celkový stav auta !Spotřeba 6-7l dle provozu u takového auta mi přijde OK.

hodnocení

1x
6 na sto je u benzínu naprosto v pohodě vúbec bych se nenervoval

hodnocení

0x

Polo r.v. 2008 a 6l/100km je naprosto v pohodě. Rozvody na to nemají sebemenší vliv. Pokud chcete nižší spotřebu, budete muset vyměnit především auto.

Druhá možnost je vada elementu, který sedí na sedačce řidiče.

tqhs
hodnocení

0x

Neni to náhodou HTP?

07.09.18 17:47

Ne!

vernon
Hátépéčko mělo rozvodový řetěz. Tedy něco co trochu přípomínalo řetěz z dětského kola...
Přesněji řečeno dva. Druhý poháněl olejové čerpadlo a vyvažovací hřídel.
plug
No nevím co by to bylo jinýho? Leda 1.2 tsi ea111, tak co vás vede k tomu že to není hatapka?

hodnocení

0x
Mimo údaj jaké trasy jezdíte, chybí ještě vámi očekávaná spotřeba. To by mne teda vážně zajímalo.

au1
hodnocení

0x
hele, beztak z neho nakonec vyleze ze to po ranu drti v kolonach na 2ku 5km do prace :)

muzzin
hodnocení

0x
Já můžu poradit jen jednu věc a to Diesel.
Mám tezkýho nafťáka 1.9 Jtd a nejen že to jede slušně ale dlouhodobá spotřeba 5.1...
tenten*
hodnocení

Díky za upřímnost a už se stahujeme. Jezdíme trasy 25 - 35 km. A jednou za čas po dálnici asi 90 km. A tam to rád trochu přišlápnu. To bud.e asi ono.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

s 1,2 pod 6 litru? urcite se par takovych hrdinu najde, ti jezdi i za tri akorat zapominaji dodat ze je to spotreba na 40km, aby ti to jelo musis to tocit, kdyz to tocis mas spotrebu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]