Nejste přihlášen/a.
Takže to je smůla: do konce života poslouchat Spejbla s Hurvínkem?
Jedna kazeta vyskočila normálně, druhá se jen pohne nahoru, ale vyndat nejde... Zkoušela jsem to sponkou a nejde s ní hnout ve směru ven
Mělo by cenu vyndat to celé rádio z auta? Také mi to ale nedochází, jak to vyndat
Rádio jsem neinstalovala a tak v tom jsem asi skoro nevinně. Kazety ráda nemám, ale jsem to prostě musela vyzkoušet, že?
Asi budu raději kupovat nové autoradio s USB, neb mám dost různejch empetrojek. No nic, darovanýmu koňovi...
Ahoj,tak to rádio vyndej z auta a odšroubuj jeho plechový kryt. Pak se ke kazetě líp dostaneš a můžeš zjistit,proč nejde ven a případně jí nějak pomoci... Jinak požádej šikovného kamaráda,aby zkusil totéž,nebo v krajním případě pouze poslouchej rádio,(ale to asi se zasunutou kazetou nejde). Poslední možnost je hodit do popelnice,nebo odevzdat do sběrného dvora,pokud se chceš chovat ekologicky. Čau
Jenže JAK to rádio celé vyndat? Jsou tam nějaké pacičky a vyndat to nejde... také asi pak budu muset nějaké dráty tam vzadu odpojovat?
Asi si počkám na parkovišti, až projde kolem nějaký šikula a zavolám si na něj
Bez vyndání autorádia kazetu asi fak nevyndáte bez použití násilí. Pioneer používá na boku autorádia takové "packy"na zajištění a jso nato dva takové plíšky ,ale jde to vyndat i dvěma noži,které se do drážky vejdou(viz foto) je potřeba je zastrčit asi 8cm. pak rádio vyndáte a z vrchu odděláte na rádiu krycí plech a kazetu vyndáte.
Pokud budete kupovat nové rádio tak za 2 tisíce koupíte krám na urovni vitnamských trhovců a navíc CD se dost obtížně vymněňuje za jízdy. Je lepší si koupit CD mněnič a nebo nejlépe koutit za pár stovek transmitter. a přehrávat MP3. ( aukro.cz/... )
Hlavně si kupte kvalitní rádio ze kterého poleze muzika a ne jenom zvuk a je jedno jestli je na kazety nebo CD (na kazety bývá levnější)
No tak tohle černý vyndaný mám, v tom problém nebude... Pioneer je tedy krám? Tak to já ho tedy budu muset vyhodit.
Dík za tip na transmitter. Ten ale k Pioneeru nemám kam zastrčit, že... Nebo JO?
doplněno 30.12.09 14:43:To bych byla šťastná jako pytel blech!
doplněno 30.12.09 14:46:Jo, sorry, už jsem to Aukro prokoukla... takže rádio neužívat, a dát to celé do té díry 12V zapalování. Právě dnes ráno jsem si říkala, co bych do té díry mohla dáti...
Mohu tomu obchodu věřit, je to z HongKongu, píšou...?
doplněno 30.12.09 14:47:ale asi budou v poho: viz aukro.cz/...
Já mám téměř ten samý a hreje super.Jsou i levnější bez displaje ale tam je problém vyprat si písničku nebo iterpreta. Stímto dispejem jsou lepší ikdyž asi o 2 stovky dražší,ale 399Kč není zase taková darda. Já jsem ho kupoval před 1/2 rokem za 500Kč
doplněno 30.12.09 14:59:Dneska je všechno Thaivan HongKong China a nebo Malaysie
Já nemyslým kupovat přímo u tohoto obchodníka ,tak odkaz byl myšlen jako návod co je možné koupit k autorádiu na mřehrávání MP3 nebo MP4
Zkuste mrkout na celou Aukro nebo i jinde aukro.cz/...
doplněno 30.12.09 18:44:Kupte s tím velkým diplejem kde je možnost výběr u těch levnějších si musíte pamatovat pod jakým číslem písnička je ,což je při plné 8GB kartě dost problém (pokud nemáte pamět jako slon)
Tak jsem zatím neměla čas tu kazetu vyndat. Je to i tím, že jsme málo v té zimě jezdili... A nyní jsem našla toto:
Lidi to dost kupujou, je to asi LEPSI než mít ten transmitter zastrčenej v díře dvanáctivoltový, že? Přeci jen to šetří místo.
Pokud to nevyberu, tak asi u transmitterů je jedno jakej zvolim? Aukro jedině, v obchodech to mají o mnoho dražší.
Asi je škoda toho Pioneera vyhazovat, když rádio hraje...
Díky!
Te transmiter se nestrká do rádia ,ale do zástrčky do zapalovače. Do rádia se signál přenáší stejně jako rádiový signál stačí naladit stejnou frekvenci. (žádné kabely)
Jinak já jsem neřekl ,že Pioneer je krám akorát že za dve tisíce nekoupíte kvalitní rádio od žádné Fy.
Jo, už vím, kam s tím Díky za rady! Koukala jsem na Czc.cz, že autoradio Sony s MP3 bude tak třeba za 4 až 5 litrů. Dobrý.
HK bude v pohodě, nebo zkus tohle http://jdem.cz/ded64 máš to taky od tamtud jen to nebude za 399+190 za poštovné ale jen za těch 399 (podle kurzu)
Nejlevnější Pioneer CD/MP3 DEH-1100MPB stojí kolem 2 tisíc, v každém případě je to nový a lepší krám než krám na audiokezty, k čemu autorádio za desítky tisíc
Zajímavé... ten prodejce nebyl férovej. To není běžné na Aukro.
Odstaven: Shop 123
doplněno 11.03.10 20:52: Sorry, odstavili tohoto: aukro.cz/...
Zaseknutí kazety má většinou příčinu zacuchání pásky do převíjecího mechanizmu přehrávače.Bez destrukce kazety se asi nepodaří vyjmout.Používat velké násilí také není dobré,může se ohnout hnací hřídelka.Jedinou možnost vidím zasáhnout do vyčnívající části pouzdra kazety a v místě slepení obou dílů ji nožem rozloupnout.Tím odkryjete pásek a ten pomalu vytahujete.Pak už by se měla mechanika uvolnit a kazeta vyjmout.
Ještě k rádiu Pioneer - ve své době patřila firma k lepší střední vrstvě.Cenově i kvalitou.
JABRAKA
Zkuzte jinou kazetu tato může být už delším používáním poškozená a bude se situace opakovat. Pokud máte rádio venku doporučuji "hnací kolečko atd. vyčistit lihem. časem se zanese a pak se může pásek i přilepit.Další věc je ,že po vapnutí autorádia by kazeta nemněla zustat uvnitř aby se nepřilepila.
Tak jsme si asi mysleli,že nejde vyjmout,pokud se vyjmout dá a není zacuchaná,stačí ji poklepem na plocho sklepnout a většinou se cívečky srovnají.Pak volně přetočit z jedné i druhé strany a zase funguje.Pokud je nahrávka důležitá a chci ji zachovat,jde také vyměnit cívečky do jiného pouzdra,pokud jde rozšroubovat.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.