Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka airbagu

Od: peterk3 odpovědí: 9 změna:

Zdravim porad mi sviti kontrolka airbagu i po nastartovani, myslite si ze by mohla byt spatna pojistka nebo muze byt problem nekde v elektroinstalaci?Dekuji za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

No mně také, vypl jsem ho, protože tam nikdo nesedí, zapl a už neaktivní, servisman nevííí proč.

nejlip vyčíst chyby.. muže byt třeba někde špatny spoj

peterk3
hodnocení

a kde ho muzu vypnout?

gumidek*
hodnocení

0x

Třeba u Felicií odcházel propojovací sběrací kroužek volantu (vodiče k airbagu jsou v něm smotány do spirály, aby nebyly namáhány při otáčení volantem, ... ale časem se přelomily).

zabu
hodnocení

0x

Třeba u Ford Galaxy, do r. 02, je to jedna z typických závad tohohle auta. Někde kolem volantové tyče je konektor a ten má špatný kontakt. Po vymazání paměti, se brzy rozsvíti kontrolka znova, podobně jako psal kolega u té Oktávky.

nu*
hodnocení

0x

neuvídte další detaily, proto já tvrdí, že je auto bourané, žádný airbag nemá, přístrojovka je zamaskovaná aby to nebylo... že šel airbag "aus"

erikch*

příteli nu-může a nemusí,ono jednak kontak v kroužku pod volantem(stačí víc prachu,nečistoty apod.) a je tradá,dalším častým kiksem je kontakt na ŘJ airbagů(v 99% případů bývá na středovém tunelu u řad.páky)-rázy apod se trošku uvolní a jejda...Těch možností je víc a objektivně je to dost pakárna(dostat se k třeba spolujezdci pod palubkou je mňamka...) fyzicky doladit...ale začít diagnostikou...

nu*

nene, třetina individuálně dovezených a prodaných aut je bouraných, možná i polovina...tak to bude i s tímto autem...nehledejte závadu na airbagu, když tam vůbec není...a úokud je, bude to ěnjaký ležák z vrakáče, co skladníkům z Ukajiny při robnání do regálů upadl na beton a bude nefunční...nebo bude airbag podšitý čo podlepený, včetně palubní desky, a ta potažena folií aby byla k nerozenání od funkční...

nu*
hodnocení

0x

pokud jsi to koupil na aukru nebo přes internet, stačí se podívat na stránky podvodníci na netu atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]