Nejste přihlášen/a.
Zdravím, co si myslíte o Peugeotu 307 SW, popř. co byste volili za motorizaci? Budu rád za jakékoliv tipy a zkušenosti. Mým favoritem je 1.6 16 80kw a 2.0 103 kw a nafta by mi nevadila. 2.0 HDI 100 kw Premium z roku 2006 - 2007 však je jiné žihadlo ) Podělte se o zkušenosti.
Já mám 3 roky P307 Break 1,6 HDI ( je lehčí pro normální zadní sedačky a nemá těžší skleněnou střechu) . Velmi dobrá akcelerace, rychle se ohřívá hliníkový motor na rozdíl od 2.0 , který je zase údajně spolehlivější (vstřikování). Motor 2.0 více zatěžuje přední nápravu. Dlouhodobá spotřeba spotřeba 4,4 l/100 km při pojížďkách celoročně na zimních gumách. Dají se jezdit trasy i za 3,8 l/100 km.
Zatím jedína porucha - čidlo tlaku paliva, opravil jsem za 1900 Kč.
Kupovat samozřejmě s odborníkem. Pak standardně výměna rozvodů, filtry, olej ...
Koupi doporučuji - za přijatelnou cenu, stále krásné a příjemné auto
Jsem toho názoru, že většina lidí, co si plánuje tachometr stáčet, toto provádí jen před TK. Při servisu výměny oleje nebo opravy brzd se na tachometr před servisem vykašle... případně prostě jednou zapomene a sám se tak nachytá. V autorizovaných servisech často servisují první 2-3 roky právě kvůli záručním podmínkám, některé firmy i 5-7 let.
Hláška "kupuju vůz dle aktuálního stavu" je také mojí oblíbenou, ale přes to všechno je faktem, že při 150tis km mne prostě čeká servis generální (rozvody, spojka, vstřiky, výfuk, filtr pevných částic ... dle typu vozu), je pravděpodobnější než u vozu s ověřenými 80tis km. Hlášku tedy nerozporuji, podporuji ji, jen ty tachometry pomáhají ...
Opotřebování takových xenonů, prosezení sedaček, ochození zámků, stahovaček oken... každá blbůstka narůstajícími km má větší možnost se pokazit.
Další faktem je, že servisák je zvyklý na stará auta a jejich vady - tj. "jo, blbě brzdí, ale to u těch starých bývá... špatně řadí, co bys chtěl... ". V autorizáku chtějí vydělat - takže vám řeknou i lži - spojka na výměnu, náprava pro repase... - a to nemusí sice být tak akutní, ale cenu auta to snížit může. Na druhou stranu vám můžou potvrdit, že faktury za servis dokládané prodejcem jsou pravé a servis posledních oprav je stále v záruce.
STK nemá možnost napíchnout diagnostiku vozu (nebo jsem je ještě neviděl toto udělat), mají stanovený postup a limity opotřebení. Auto zkontrolují na další (někdy až 2 ) roky. Ale co všechno projde přes technickou je až s podivem. Jsou to jen lidi a některým je asi prostě jedno, že vůz je vlastně vrak. Oni si odpracují hodiny a padla.
To jsou údaje vložené do databáze TK, tj. nemusí to být skutečný nájezd. Např. stočení při dovozu se tam neprojeví Nebo stačí stáčet před každou TK...
asd1: No v tom případě to taky může být stočené před každou návštěvou servisu či jiného místa, kde se to zapisuje. Skutečnou hodnotu pak nebude vědět ani ten autorizovaný servis.
Přesně tak. Proto nemá moc smysl řešit číslo na tachometru, ale skutečný stav vozidla... Autorizáky obecně jsou drahé s mizernou kvalitou, podobně kvalitní bude i ta prohlídka. Jsem zastánce spíš udělat emise + TK: když projde platím já, když ne tak prodávající (je přece v super stavu po pečlivém důchodci, tak s tím nemůže mít problém
Nebvudu se vyjadřovat k tomu co popsali předchozí rádci!
Máme jako služebák a tím pádem těžký bezúdržbák 307SW 1,6i16V rv nwn asi někde kolem 2006.,spotřeba je průměr někde kolem 7l/100. Po zkušenostech s tímto autem bych se jej nebál v této motorizaci a po zkušenostech s dalšími motory PSA (1,8i16V 81kW typ LFY a slabšího HDI-90 -66kW) toto jezdit.Ovšem soukromě - nechci jej neboť je pro mne i ve variantě SW malé!paradoxně i oproti menší feldě v kombajnu!Jednou na zadní sicně a malém jsem nedokázal vystoupit jak jsem měl "dřevěné nohy",na předek jak za volant tak vedle řidiče se skoro vždy uhodím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.