Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trepani motoru

Od: livulka odpovědí: 2 změna:
Zdravim,
potrebovala bych se zeptat, mam touran 77kw TDi. Pri dojezdu na neutral (cca 6km/hod do 0) mi cuka motor. Bez vlivu na otacky. Spotreba se mi trosku zvysila. U mechanika jsme to napojili na diagnostiku a tam je vse v poradku v zelenych cislech. Mohl by prosim nekdo poradit co by to mohlo byt? Docetla jsem se ze takovou paseku muze delat i setrvacnik. Diky za odpovedi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

nechápu co to bylo za mechanika...samozřejmě je to spojka se setrvačníkem

rqgs
hodnocení

0x

Je to tak, dvouhmotový setrvák umře minimálně jednou za život auta, je to spotřebka. Oprava může znamenat krom repasování, obnovení, náhrady kit4p i nákup standardního setrváku, ale s ním pak trpí hlavně převodovka a rozvody, takže se auto často záhy po opravě prodává. (toto neni návod, spíše upozornění na běžné praktiky, které se může hodit zájemcům o ojetá auta).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]