Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Mám takový možná pro někoho zbytečný dotaz. Mám jedničkovou fabii, pneumatiky jsem si nahušťoval svojí nožní hustilkou na 2,2 barů. Jde vidět že dole ta pneumatika je více zmáčklá (nižší) než nahoře. Nepřišlo by mi to divné.. samozřejmě na pneumatiky působí tlak automobilu takže je jasné že prostě budou více zmáčklé. Ale právě u automobilů jinách i stejných značek tohle nevidím.. teda abych byl přesnější u některých ano a u některých ne.. dělám něco špatně nebo je to normální? Vůbec nevím co si o tom mám myslet. 2,2 barů by mělo být O.K. Díky za odpovědi.
Nevím jaký tlak mají mít fobie,na své xantii 1,8i16V je dp tlak 2,2 předek a 2,1 zadní+ 2,3 rezerva.Ovšem při tomhle huštění autínko plavalo a sjížděli se okraje díky podhuštění,vykoumal jsem optimum 2,5 a 2,35.Pak se sjíždějí normálně a sedí taky lépe než na předepsaném tlaku.Podívejte se do návodu a pkd jej nemáte tak na škoda fóru,přesný název si asi najděte nebo Vám třeba poradí ještě někdo znalejší škůdek.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.