Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seberou mi starý TP?

Od: dormen odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
po několika letech chci přepsat svého veterána z původního majitele na mě, byl jsem na evidenční prohlídce a technik na STK mi řekl, že o starý TP přijdu (starý vzor TP v podobě sešitu). Co je na tom pravdy? Místa v TP na nové majitele ještě je několik. Je nějaký důvod, aby mi ho vzali? Popř. kdyby mi ho vážně měli vzít a vystavit nový, který e používá dnes, je nějaká šance, jak si původní TP ponechat? Má pro mě historickou hodnotu.
Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqzs
hodnocení

0x

Na magistrátu to maji v elektronický podobě, těm to může být jedno. Řekl bych, že to technik tipnul, protože takový TP dlouho neviděl. Je to už mnoho let, co se používá "nový" vzor a skoro všechna stará auta dostala nový za starý popsaný nebo ztracený. Ale jestli jste měl veterána několik let v "polopřevodu", stane se návštěvou magistrátu rázem tento problém s typem TP malicherností.

ucen
hodnocení

0x

Náš mistr odborného výcviku nám říkal že jim řekl že ho ztratil jen proto aby si ho mohl nechat, což mu prošlo.

Měl to myslím k nějaké Jawě :)

olinl
hodnocení

0x
V případě obětování "za nový" se zkusit domluvit na odstřihnutí rohu a razítko NEPLATNÉ s podpisem úředníka. Lepší varianta-nahlásit ztrátu a obětovat nevím přesně jestli 200, 400 či 500Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]