Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jawa mustang

Od: kkkl odpovědí: 3 změna:
Reklama ->Reklama Dobrý den, letos vzáří jsem začal dělat generálku na mustangu.Všechno šlo skvěle až na pár drobností a spojku.Když mám mustanga na stojanu, tak tam mám neutrál.Spojku jsem sestavil podle návodu-to nebyl problém.Problém ale nastal když jsem z druhé strany motoru do hřídele na které je sekundární kolečko vložil nejdříve krátkou tyčku, potom kuličku a nakonec dlouhou tyčku.Nandal jsem víko, nastavil vůli lanka a vyzkoušel.Sundal jsem mustanga ze stojanu, zařadil jedničku, zmáčkl spojku-(před generálkou byl pojizdný, když jsem zmáčklspojku.Nešlo to-točilo se to na kolečka v převodovce.Tak jsem to všechno ještě jednou rozebral, dal zpátky, ale zase bohužel to samé.Prosím vás poradte mi, zdali víte alespon trochu co by s tím mohlo být.Jsem z toho docela neštastný

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Musíš zeštelovat šroubek, který tlačí při zmáčknutí spojkové páčky na tyčku spojky, i to lanko napnout nebo povolit je to alchymie.Tím že se to točilo na kolečka v převodovce znamená že spojka nevypíná.V bloku motoru je šroubek s pojistnou matičkou tak matičku povol a šroubek zašroubuj víc.Pokud jsi v motoru dal vše správně, mnělo by to fungovat.

doplněno 28.12.09 16:10:

Jawa 50 -21 Pioný/...

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

točilo se to na kolečka v převodovce asi znamená, že spojka nevystavuje.Zkuste napsat, co jste se spojkou dělal, zda jste zkušel spojku po naplěnění převodové skříně olejem, nebo předtím nasucho...Když sundáte boční kryt motoru na straně spojky a stlačíte spojkovou páčku, měl by jste vidět, zda se spojkové lamely pohybují a od sebe oddalují, nebo ne...

mkat*
hodnocení

0x

Musis sa poriadne pohrat s nastavenim! Skrutku na pravom boku motora dotiahnut pardesatin mm od tycky.Lanko musi byt naspanovane.Packa musi ist tazko a musis citit ze sa lamely roztahuju! Menil si lamely na spojke?AZ nie alebo si ich dal spatne môze sa stat ze :lamely su siroke a tycka ich neroztiane cize su stale v zabere.V tedy packa spojky ide velmi tazko.Alebo mas zodrate lamely a tycku ohnutu zodratu cim nedokazes roztiahnut lamely a spojka je tiez stale v zabere,packa spojky ide vtedy velmi lahko a nevracia sa*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]