Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na vygenerování kódu autorádia

Od: felda11* odpovědí: 2 změna:
Odešla mi baterie a tudíž zhaslo i rádio. Potíž je v tom že nemám a neznám kód rádia. Někde jsem četl že je nějaký program, který po zadání čísla z rádia před nápisem SECURITY-D400 vygeneruje kód tohoto rádia. Neznáte někdo odkaz ze kterého by se nechal tento program stáhnout a nebo mi kód vygenerovat a poslat na email felixredina@seznam.cz PS. jde o dacia duster 2010 Díky Felda

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Navštiv nejbližšího prodejce Dacia, prokaž mu legálnost toho auta včetně rádia a on ti zjistí originální kód.

doplněno 27.08.18 14:15:

@rqzs: Obávám se, že ne;)

rqzs

Obávám se, že tazatel o této možnosti ví, ale z "nějakého" důvodu se pokouší získat kód neoficiální cestou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]