Dobrý den, chci se zeptat, nemate nekdo zkusenost s Fordem fiesta r. V 2004?chtel bych koupit neco na dojíždění do prace, jaky by jste doporučili motor?nebo jsou tyto auto hodne poruchová a je lepsi se jim vyhnout?děkuji za rady
Já měl Fiestu o generaci starší. Motory od Forda jsou živé, ani ne moc žíznivé. Většinou auto v pohodě přežijí, protože jak ti jistě potvrdí i ostatní majitelé aut s modrým oválem - Fordy reznou jak liška a je potřeba při koupi prohlédnout celý spodek, co kde rezne protože jinak si můžeš koupit permanentku ke klempíři. Dál mi hrozně vadil malý prostor pod volantem. Mám něco přes 180 cm a i když byl volant výškově stavitelný a zvednutý na doraz, byl vždycky problém se do auta nasoukat o vystupování ani nemluvím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.