Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat,mám citroen berlingo 1.6 HDI, rok výroby 2016.Včera se mi ukázala kontrolka na kontrolu tlaku v
pneumatikách dnes jsem je dofoukl,ale pořád mi svítí ta kontrolka, Tak nevím jak to funguje,níkdy jsem tuto detekci neměl,jestli se to třeba po par kilometrech tato kontrolka zasne,Když mám kola dobře nafoukaný,nebo mám něco zmáčknout aby se to třeba skalibrovalo?
A to je důvod konečně si přečïst ten návod Znám člověka, co po rožnutí kontrolky překalibruje a tohle dělá do tý doby, než klidně jede po ráfku. Je to služebák a on to dělá víceméně úmyslně, huštění pneu je přeci pod jeho úroveň a kontrolka je nástroj ďábla.
Kolega to napsal správně - zkuste se opravdu podívat do návodu. Já mám Partnera, ten vůbec senzory na kolech nemá, nicméně i tak se mi asi 2x za dobu co s ním jezdím rozsvítila kontrolka podhuštění pneu. Na tom mém se to potvrzuje na středovém dotykovém panelu v menu Nastavení. Tam to potvrdíte a jezdí se dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.