Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blikání kontrolky imobilizéru

Od: slavo* odpovědí: 4 změna:

Po zapnutí zapalování se na chvíli rozsvítí kontrolky a většina jich zhasíná po nastartování ostatní.

Ale jednou se mi stalo, že kontrolka imobilizéru nezhasla, ale začala blikat - zhasla až po nastarování a motor běžel a auto jelo. Na podruhé nezhasla ani po nastarování a stále blikala motor běžel a auto jelo. Na potřetí a zatím další - od té doby bylo min 10 startů už to bylo v pořádku - po zapnutí zapalování po chvíli zhasla a zatím "je klid".

Vše se stalo na jeden klíč, v té době jsem náhradní neměl u sebe.

Na radu vozím náhradní klíče.

Co se tam mohlo po dvakrát za sebou stát? - a pak už žádná chyba.

Jedná se jedničkovou fabii.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jergejuh
hodnocení

0x
Zdravím,
jaký motor? Mám zkušenost s 1.6 74kw na seatu Toledu, VW golfu i na Octavii, že to občas blblo... Člověk musel víckrát otočit klíček na "zapnutí elektriky" aby to nehlásilo, že imobilizér je aktivní. Údajně to dělá kabel že spínací skříňky do řídící jednostky, ale to jsem nenechával menit, takže nevím jestli to pomůže. Klíček na to vliv nemá, delalo mi to na obou.

slavo*
hodnocení

Jedná se o motor 1,4 Mpi ale na tom snad nezáleží.

danys*
hodnocení

0x
U mojí fabie se to čas od času taky stane, ale neřeším, jezdím. Stačí vypnout a znovu nastartovat

hodnocení

0x
U fábií to dělává přístrojová deska jejíž součástí je imo
Někdy stačí jen proletovat studené spoje někdy to chce někoho kdo hoví elektronice a umí to opravit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]