Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 1.9 SDI, chrastí v motoru

Od: alena* odpovědí: 7 změna:
Ahoj, mám problém nám Fabii 1,9 sdi.
Při jízdě mi občas začne jakoby chrastit v motoru. Dělá to celkem v pravidelných intervalech. Chvíli ano, chvíli ne.
Navíc i po vypnutí motoru ještě pořád něco chvíli chrastí, takové "ccccccc" a pak to přestane.
Jde to slyšet i přes ten zvuk traktoru :), neslyším to moc při jízdě ale když stojím a držím spojku, nebo když je vyřazeno.
Předem díky za vaše zkušenosti s info.
Alena

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

To by vypadalo na načatý spojkový ložisko... ale pokud to dělá i po vypnutí motoru - není to náhodou běžící větrák chlazení? :)

alena*
hodnocení

To mne hned napadlo, větrák byl vypnutý.
Resp. Vypla jsem ho a stejně to pokračovalo chvíli. Větrák znám, zní jinak. Ale děkuji za radu.
jezevec*

Větrák motoru NEMŮŽEŠ VYPNOUT ! Ten se vypíná a zapíná sám podle teploty motoru! Nemyslím větrák uvnitř auta...

alena*
hodnocení

Aha, ok, pochopila jsem to špatně.
Mrkneme na to s opravářem.
alena*
hodnocení

Nevšimla jsem si, že by teplota byla výše než obvykle. Budu sledovat. Mrkneme i na to ložisko.

mathew
hodnocení

0x

Bud je ten popis napsaný špatně a nebo to může být jedině ventilátor případně rádio/reproduktory...

alena*
hodnocení

Tak prý je to klapka sání...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]