Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Honca crx 1991 - vyplatí se?

Od: benetodriver odpovědí: 13 změna:

Zdravím chtěl bych si pořídit honda crx 1.6 rv.1991 má to cenu?Auto se mi moc líbí,ale mám strach že se to rzpadne když je starý.Děkuji za vzkazy.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Uz jsem byl u havarovane CRX po srazce s Fabii. Ackoli byla obe auta total, z Fabie vytahli zranene otevrenymi dvermi, kdezto Hondu museli celou rozstrihat. Nevim za kolik chces tu Hondu koupit, ale vetsinou uz maji tyto sportaci nejakou bouracku za sebou. Bohuzel jich po cesku moc nejezdi, tak na vrakovistich nahradnich dilu bude take nedostatek. Auto bude jiste velmi opotrebovane, tak se priprav na caste navstevy servisu. I spolehliva Honda nevydrzi vecne. Radeji se porozhledni po aute o deset let mladsim. R.
benetodriver
hodnocení

A co třeba bmw m3 e36 coupe 3.0 rv1997 to je asi to samé že?

nespokojenyurednik

ne, bavorák plní emisní normu EURO II, ale za výkon 236 nebo 252 kW zaplatíš spotřebou 12-15 litrů...

benetodriver
hodnocení

ja neresim spotrebu chci aby semi to nerozpadlo tak jestli bmw m3 e36 je drzak vím vše se jednou pokazí ale nvm jestli bmw

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

počítej s ekologickou daní 10 tisíc Kš, v lepším případě 5.000,- kč...ano, má to cenu, především pro ministerstvo životního prostředí k naplnění jeho bezedného fondu...

raadek*
Nevim proc koukas po takovych autech. Nikdo si nekupuje sportaka aby ho setril. Auto to neni vubec spatne, ale pocitej s tim, ze diky hrubemu zachazeni bude mit urcitou vuli v diferaku, mozna praskle zadni pruziny a to nemluvim o opotrebovane spojce, brzdach a loziscich na klikove hrideli. R.
benetodriver
hodnocení

No tak jaké auto?to si mám pořídit mitsubishi evo ix?

nespokojenyurednik

Podle toho, kolik máš na anuto peněz...Předpokládám že hodně, když nekoukáš na spotřebu...s autem budeš s největší pravděpodobností chítt jezdit, a tedy platit benzin ako za 2 běžná auta...máš tedy peněz dost...Nechápu proto, proč chceš staré auto...proč 20 nebo 10 let staré, proč ne nové? Zkus nějaké americké, s šestilitrovým motorem...Ford Mustang, Shelby atd...

benetodriver
hodnocení

Když se,ale koukne te na dnesni auta tak ty nic nevidrzej o proti treba autum z roku 1990 a vis ty jezdej to ted

No jo, jenomže 20 let staré auto už taky nebude kdovíjaký zázrak. Kolik myslíte, že vydrží takto staré auto oproti funglovce, třebaže by dnešní vozy měly skutečně menší výdrž než tomu bývalo?

raadek*
Klidne si kup trojkovyho bavoraka, ale na co potrebujes vykon pres 200kw? I obycejna sestnactistovka umi pekne utrhnout zadek a tolik nenamaha ostatni komponenty. Hlavne poradne vybirej a nekupuj hned prvni auto. Co se tyka najetych kilometru, tak u patnactileteho auta pocitej s 250 tisici najetych km. R.

stepz*
hodnocení

0x

tento model auta kupovat, je trochu risk.. bud ho porizuj ze zkusenym mechanikem nebo fandou dane znacky. Tento typ vozu v tomto rocniku bude dosti tvz olitany. NIkdo si tento model auta nekupoval aby s tim jezdil 50km :) CRXka je popularnim autem hlavne u mladych lidi. V podstate s nulovou vybavou je to docela rakev auto :) nektery modely nemely ani ABS :)

A drazsi servis.

benetodriver
hodnocení

Už sem se rohodl koupím si Honda integra type r 1.8 v-tec rv 2000/1 snad jsem se dobrě rozhodl pokud ne napište díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]