Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leštění auta

Od: čezík odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

můžete mi, prosím, poradit jak - čím nejlépe naleštit auto, aby to mělo alespoň nějakou životnost, bylo dobře ošetřeno a přitom pořizovací cena daného přípravku nevylétla do nebeských výšin.

Mockrát děkuji za radu. *palec*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Asi by stálo za zmínku, o jaké auto, přesněji lak, se vlastně jedná. Je to auto nové, nebo naopak už starší a chtěl bys ho mít jako nové? *nevi*

mil®
hodnocení

0x

Dneska jezdím nejčastejc do myčky, kde mi to i naleštěj. Mám ji kousek za barákem. Dřív jsem si sám auto myl leštícím šamponem, potom Colour polischem v barvě auta naleštil a na závěr, když se mi mooooc chtělo Simonizem , což je tvrdej vosk, velmi trvanlivej, ale je do něho potřeba dost lidskýho sádla. *smich*,*smich*

Jinak už používám po mytí jen ten Colour polisch, abych osvěžil barvu.

martin.kulis
hodnocení

0x
Na starší lak TEMPO, sotjí cca 60 kaček a vybrousí lak tak, že vypadá jak nvý, na druhou stranu vydrží to jen chvíli.
Novější lak nebo metal doporučuji TURTTLE WAX, je sice dražší, cca 250, ale vydrží tak na 5 použití a vyleštění je opravdu dobré, navíc vytvoří dloouhotrvající ochraný film, takže potom stačí od prachu jen osprchovat hadicí

Tempo souhlasim,ale i když je tempo i leštíci tak doporučuji po tempu i balsam (vosk), brali jsme na auto tuším od Velvany.

Na metlu mam taky něco ale teď si fakt nevzpomenu na název...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]