Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka elektroniky motoru

Od: intros odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,potřeboval bych poradit. Rozsvící se mě ve Fábii kontrolka elektronika motoru.Byl jsem autorizovaném servisu škoda a tam mě řekly, že je zapotřebý vyměnit čidlo teploty.Vyměnily ho a rozsvící se pořád. Dělá to občas, když se auto více zahřeje. Svítí několik dní a pak zase zhasne. Auto bylo bouraný na zadní část k nádrži. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Chce to načíst znova paměť závad. Můžete zkusit také reklamovat předchozí opravu s tím, že závada se stále projevuje.

1jara*

Ano načíst závady. Jelikož auto bylo bourané, tak bych si tipl na palivový filtr, je u nádrže.Jinak by to mohlo být cokoli, od sondy až po vstřiky a zapalovací lištu.

alf*

asi bych souhlasil s oběma a nejspíš budu souhlasit i s mnoha dalšími názory. Co to způsobuje je mi záhadou, kdysi se mi ta kontrolka na fabii také rozsvěcela, servis s tím dělal různé věci, nevím už co, je to pár let, celkem tam auto kvůli tomu měli asi 3x nebo 4x než přišli na to co to způsobuje a pak už dala ta kontrolka pokoj. Naštěstí to bylo v záruce, tedy zdarma a proto ani přesně nevím co vlastně měnili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kontrolka motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]