Nejste přihlášen/a.
Tak samotný nárazník bez práce a laku asi 3500Kč.
Tomu chlapci bych asi já rozleštil obličej.
To jste s tím souhlasil? A i když odjel, nemáte fotku a RZ jeho auta?
P.S.: když budete mít smůlu, tak bude ještě poškozený parkovací senzor..a to také bude nějakou korunu stát.
Obecně za to můžeš ty - on měl přednost a ty při couvání musíš dát zvýšené opatrnosti...
Pokud jsi vyjížděl pomaloučku, tak je to ale i jeho vina, musel tě vidět a mohl reagovat...
Toto bych osobně neopravoval, aspoň to nebude lákat zloděje :D
Z mého pohledu se na stavu nezměnilo nic. Jestli je nárazník v krásném laku nebo s černou šmouhou je úplně jedno. Rozhoduje stav motoru, podvozku a koroze... Auto je jen plechová krabice na odvoz a ne abych kolem toho skákal a leštil a brečel že je škráblý lak na plastu (asi nejsem typický čech
Když tě vzal takhle na roh tak jsi musel být už hodně vyjetý a jestli jsi nevyjel fofrem tak tě viděl včas a měl spoustu času zabrzdit nebo se vyhnout... To musel být osel který nekouká kam jede (pokud mu nejelo v protisměru auto...)
Kvalitní oprava (lak, nový nárazník z vrakáče) tak 3k... Viníci jste z hlediska předpisů oba, dokonce spíš ty, takže to nemá smysl s ním nebo s policií nějak řešit...
něco podbnémo se mi stalo, rozleštil jsem to přípravekm AMWAY...musel jsme to hodně drbat bílým hadříkem ale AMWAY je lehce abrazivní a stopy plastu z cizího nárazníkui jsem odstranil...bohužel na metalíza popraská vrchní vrstva bezbavého laku a zlůstaně tam prasklina tvaru pavučiny... i když je plast pružný a vydržel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.