Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehoda - Nárazník

Od: modry* odpovědí: 15 změna:
Ahoj, kolik by stál nárazník na Octavii 2..
Včera jsem couval a borec narazil , ani jsem se nestihl pořádně podívat a borec odjel...
Pry to rozleštíš a jel do prdele ..
.

Nehoda - Nárazník

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak samotný nárazník bez práce a laku asi 3500Kč.

Tomu chlapci bych asi já rozleštil obličej.

To jste s tím souhlasil? A i když odjel, nemáte fotku a RZ jeho auta?

doplněno 17.08.18 10:23:

P.S.: když budete mít smůlu, tak bude ještě poškozený parkovací senzor..a to také bude nějakou korunu stát.

modry*

čau

Jedná se o borca na naší firmě ;)

Podle svědka když jsem couval narazili zároveň , chyba na obou stranách.. doufám...

Borec to bere sportovně a já budu asi také !

Tady máš obrázek ! Jel od toho mostu asi rychlejí ! a já neviděl přes ty auta ! jel podle všechno zešikma..

Nehoda - Nárazník #2
asd1

Obecně za to můžeš ty - on měl přednost a ty při couvání musíš dát zvýšené opatrnosti...

Pokud jsi vyjížděl pomaloučku, tak je to ale i jeho vina, musel tě vidět a mohl reagovat...

Toto bych osobně neopravoval, aspoň to nebude lákat zloděje :D

modry*

Couval jsem opatrně..

modry*

Auto mám v top stavu !

A ten narazník do p...

Nehoda - Nárazník #3
asd1

Z mého pohledu se na stavu nezměnilo nic. Jestli je nárazník v krásném laku nebo s černou šmouhou je úplně jedno. Rozhoduje stav motoru, podvozku a koroze... Auto je jen plechová krabice na odvoz a ne abych kolem toho skákal a leštil a brečel že je škráblý lak na plastu (asi nejsem typický čech ;)

Když tě vzal takhle na roh tak jsi musel být už hodně vyjetý a jestli jsi nevyjel fofrem tak tě viděl včas a měl spoustu času zabrzdit nebo se vyhnout... To musel být osel který nekouká kam jede (pokud mu nejelo v protisměru auto...)

Kvalitní oprava (lak, nový nárazník z vrakáče) tak 3k... Viníci jste z hlediska předpisů oba, dokonce spíš ty, takže to nemá smysl s ním nebo s policií nějak řešit...

hodnocení

2x
Rozleští to zadarmo? Jenže ještě druhý pohled dle popisu události. Kdo couvá, musí dávat pozor. Vina mohla být na tazateli.
doplněno 17.08.18 16:15: Pokud necouval, můžete za nehodu vy. Být vámi, držím... A ještě mu koupím kafe.

jmlc: to jistě, vinu neposuzuji..

modry*

Ano , taky to tak vidím..

Ale vážně jsem nestihl včas zaregovat...

hodnocení

0x
Podívej se po vrakecu to bys ho v barvě do dvou a púl tisíc měl sehnat
Jinak sis měl napsat značku a hlásit ujetí od nehody

007cz
hodnocení

0x

ale pravdu má rozleštit to pujde

xenofob
hodnocení

0x

něco podbnémo se mi stalo, rozleštil jsem to přípravekm AMWAY...musel jsme to hodně drbat bílým hadříkem ale AMWAY je lehce abrazivní a stopy plastu z cizího nárazníkui jsem odstranil...bohužel na metalíza popraská vrchní vrstva bezbavého laku a zlůstaně tam prasklina tvaru pavučiny... i když je plast pružný a vydržel...

nickys
hodnocení

0x

Jasně že to půjde rozleštit, alespoň za pokus to stojí. Nakonec to nebude skoro vidět.

modry*
hodnocení

0x

Auto mám v hezkém stavu !

a ten nárazník kur..

Nehoda - Nárazník #4

au1
hodnocení

0x
podle me jasna tvoje chyba, dopravni vyhlaska hovori jasne:
(2) Při couvání řidič nesmí ohrozit ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích.
(3) Vyžadují-li to okolnosti, zejména nedostatečný rozhled, musí řidič zajistit bezpečné otáčení nebo couvání pomocí způsobilé a náležitě poučené osoby.
takze vem tempo a zkus to rozlestit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]