Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám motokolo s čínským motorem Sunway je to 80 cc motor, jezdilo to tak 50 - 55 km/h. Jednou jsem motor dal na jiné kolo, nic jsem nerozmontovával, jen přendal. Po asi hodince práce, jsem to nakopl a slyšel jsem, jak se motor dusí. Šlo to tak na 1/4 otáček a potom to kleklo, poté jsem to již nenastartoval.
Zkoušel jsem snad vše, svíčku jsem dal do jiného motokola, funguje perfektně, také jsem jí zkoušel dát na válec a šlapat, taky dělala jiskry, svíčka je mokrá... Do díry po svíččce, jsem vstříkl benzín, nevznítil se. Také jsem zkoušel, jestli to není chcípákem, na nic jsem nepřišel.
Vím, že jsou tu experti přes tyhle věci, mám podezření na gufero, nebo válec, ale nevím...
Předem děkuji mockrát.
to je zajmavý, že se benzín nevznítí.
Zkus jinou svíčku nebo si rozšteloval karbec nebo něco jinýho zmrvil, no...
jo je to zajímavý, ale prostě nevím, díra ve válci? Nikde nic neteče, nic jsem nerozbil, fakt... jsem bezradnej
benzín se nevznítí, aspoň ne takhle...Pokud se ti to povede, tak můžeš v Mazdě dělat konstruktéra...
Pokud jde benzín a svíčka dává jiskru musí to minimálně střílet do karbecu. Vyměnil bych svíčku i když dává svíčka jiskru neznamená že je to cajk. Jiskra může dávat studenou jikru která nezapálí směs. Není jiskra jako jiskra.
Náznaky zapálení...
Slabá jiskra může být i od zapalování (prošlehlá cívka = nižší napětí).
Motor potřebuje 1. kompresi, 2. palivo ve správné dávce 3. vzduch ve správné dávce, 4. jiskru dostatečně silnou, 5. jiskru ve správný okamžik. Postupuje se vylučovací metodou od jednoduchých věcí ke složitějším, na dálku těžko radit co přesně to je, klidně to může být nějaká drobnost...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.