Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autom.přev. DSG a nouzová pojistka

Od: jjirka odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám Superb automat a nyní jsem se dozvěděl, že každý automat má nějakou možnost odpojení/vyřazení pojistky, která brání nesprávnému používání pohybu páky (např.když není sešlápnuta brzda,nejde zařadit).Díval jsem se a nic nenašel.Nevíte někdo, kde by to mohlo být, přece jenom bych alespoň něco o autě chtěl vědět :) pro případ nouzového řešení situace.

Vidím,že jsem to dal do motorek,ale už to nejde opravit :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

2x
Nemá to každý automat a DSG už vůbec ne. Používalo se to u automatů s hydrodynamickým měničem, aby šlo např zařadit neutrál i bez nastartování motoru.
jjirka
hodnocení

Aha, tak díky, alespoň si nemusím dělat starost.Když prostě bude nejhůř,nezbyde než čekat na odtah.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]