Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta za jízdu na červenou

Od: werz odpovědí: 6 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat když jsem projel křižovatku na červenou (nikdy přetím jsem neudělal přestupek ani jsem nikdy nejel na červenou ) tak kolik se za to platí a kolik bodů? A už je to měsíc a ještě nic nepřišlo, tak kdy mám očekávat nějaký dopis? A byla tam kamera.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Počet trestných bodů: 5
Příkaz na místě (dříve bloková pokuta): do 2500 Kč
Pokuta ve správním řízení: 2500 až 5000 Kč (nebo 4000 až 7500, spáchá-li řidič tento přestupek 2x a vícekrát za 12 po sobě jdoucích kalendářních měsíců)
Zákaz činnosti: 1 až 6 měsíců (spáchá-li řidič tento přestupek 2x a vícekrát za 12 po sobě jdoucích kalendářních měsíců)

Ale takhle preventivně bych se nestresoval...

hodnocení

2x

Spíš specifikujte, o kterou křižovatku přesně šlo. Pak se můžeme bavit o tom, jestli má systém pro detekci jízdy na červenou

jurajjuraj*
hodnocení

2x

to ze tam je kamera neznamena ze musi nahravat prestupky

mathew
hodnocení

0x

Řekni mamince nebo tatínkovi ať tě přebalí;)

Kdoví co to bylo za kameru...

rybnik
hodnocení

No myslím že vás na silnici nechci potkat :) :) :)

xenofob
hodnocení

0x

byla tam nějaká kamera,. nebo jen čapí hnízdo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]