Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel Vectra B, elektrické okno nejde

Od: kuba5* odpovědí: 4 změna:

Zdravím mám takový problém u auta Opel Vectra B problém je v elektrickém oknu u řidiče když ho stáhnu tak jde bez problému ale nahoru už vůbec nejde jen když to delší domu zkouším pak vyjede ale ted už ani skoro nevyjede tak ho mám zavřené prosím vás nevíte kde může být problém díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Problém může být samozřejmě ve více věcech, ale já jsem kdysi na jiném autě měl podobnou závadu. Chyba byla v samotném spínači na ovládání okna. Tenkrát jsem vypínač neměnil za nový, ale rozdělal jsem ten původní a vyčistil jsem vnitřní kontakty. Od té doby to už cca. 5 let funguje bez problémů.

kuba5*
hodnocení

0x
Díky vyzkouším a dám vědět

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Zkus postříkat vodicí drážku okna silikonovým sprejem.

hodnocení

0x
Bude zatuhlej mechanismus stahování většinou stačí sundat tapec dveří a prostříkat mazivem
club-opel.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]