Nejste přihlášen/a.
Když po někom něco chci, tak napíšu co nejpřesněji o co se jedná, do jaké značky, modelu, neboť doma nemá nikdo věšteckou kouli... Zadání by mělo být vždy takové, že problému neznalý by měl pochopit co tazatel vlastně chce...
Jasně nechtělně jsem zadal vložit novou otázku, konverzace byla rojetá. Jednalo se o tom, že mi tekl olej z ventilu odvětrání a předtím mě někdo tu poradil (a dobře ) jak na to, tak sem to udělal, díl sem vyměnil za 10 minut, díl me stal 162 korun a vysledek, auto táhné líp od spodních otáček (předtím to bylo lenivější), neteče již olej (předtím sem musel vytírat potečený olej na víku motoru) a snížila se o pár desetin/nas stokm spotřeba a skoro bych řekl, že chod motoru je lepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.