Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slaby radiosignal v aute

Od: lexa* odpovědí: 3 změna:

Dobry den, mam pripojeni radio LG v fabii. Mne se zda co mam slaby radiosignal proto ze jak vyjedu za Prahu tak mi prerusuje signal :(, :( Poradte mi jak mam pripojit ISO konektory na antenu aby zesilovat signal.

Dekuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

2x

Cituji:

" Škodovácké rádia jsou vybavené tzv. výhybkou, takže odpadá separovaný vodič pro napájení předzesilovače. Tuto výhybku však většina rádií nemá a proto je třeba ji zapojit mezi rádio a originální svod od antény"

Více zde: www.skodaoctavia./...

dejavu*
hodnocení

0x

Máte pasivní nebo aktivní anténu?

Možná, že je příjem zarušený z toho auta, což se projevuje tím, že když se zastaví, zhasne se motor, případně jen necháte zapnuté zapalování, aby rádio hrálo, tak se ten příjem zlepší.

1jara*

Skontrolujtr si anténu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]