Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náraz do auta

Od: sebod* odpovědí: 5 změna:

Hezký den. Vím, že se to dá takhle na dálku těžko diagnostikovat, ale také vím, že jste tu velice chytří ;). Takže kluci moji zlatí, na co se asi tak mám připravit. Včera na takové strašné cestě jsem dostala ránu do spodku auta. Jede to, jede... ale při rozjezdu si to jakoby hrábne (prostě zacuká) a při větším rejdu slyším lupnutí. Jasně že s tím půjdu k doktorovi (:-D), ale docela nutně potřebuji dnes a zítra někam jet. Sice jenom asi 5 km, ale jinak než autem se tam nedostanu. Můžu to risknout? Pojedu krokem *plac*, ach jo... A nenadávat mi, od včerejška jsem si už dala tolik sprostých

jmen, že víc jich snad ani není *zed*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

3x

Pokud se rozjíždíš stále stejně jako předtím a nehrabala jsi u toho tak to nemůže začít hrabat ani, kdyby to bylo rozbitý;) Co to může být? No v podstatě cokoliv na nápravě...

hodnocení

2x

Rána do spodku mohla směřovat kamkoli, třeba i do podlahy a pak to vůbec nemusí mít souvislost s popisovanými projevy. Je možné, žes po té ráně začala auto více hlídat a všimla ses projevů, které jsi do té body nevnímala. Já bych s tím jezdil v podstatě normálně dál, myslím, že není vůbec pravděpodobné, že se najednou stane něco havarijního.

sebod*
hodnocení

satame. Tohle jsem právě potřebovala slyšet ;). Uklidnit *houpy**smich*. Na středu jsem už stejně objednaná do servisu, tak mi na ten spodek mrknou *frajer* :-D

hodnocení

2x

Sebodko - když jsem předminule opravoval synovi pežotíka,rtak jsem v určitých momentech slyšel lupat homokloub-ale na velkém parkovišti kolečka ma max rejd na oběš strany a NIC. Rada zkušenějších=když nedokážu identifikovat na aspoň 90%,tak to nechat být a jezdit,ono se to za čas projeví. A taky že jo,mladej denně nbajede 50km do dvou měsíců se to pak projevilo-jedenšpatný klob a druhý trochu načatý.

Prostě klidně jezděte a pokud je něco horší tak se to projeví!Nebo sehnat chlapa (mechanika ,SOLIDNÍHO!) aby se projel a zkusil identifikovat

sebod*
hodnocení

Také děkuji za odpověď. Jak jsem psala, ve středu s tím stejně jedu do servisu, tak mi tam na to mrknou. A ty tři dny budu jezdit radši "jako s hnojem". Naštěstí jedu po silnici, kde auto nepotkáš, jak je rok dlouhý :-D, tak nikomu překážet nebudu.

Jo a servisáka mám velice rozumného. Naštěstí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]