Nejste přihlášen/a.
Přijedu ve městě na odbočovací pruh a svítí červená,přede mnou jsou tři auta za mnou tři auta a všichni čekáme asi 3 minuty až budeme mít zelenou na odbočení.Musím celou dobu blikat,že budu odbočovat?
Znamení o změně směru jízdy musí řidič dávat včas před započetím jízdního úkonu s ohledem na okolnosti provozu na pozemních komunikacích, zejména na řidiče jedoucí za ním a na povahu jízdního úkonu.
Takže striktně nemusíš blikat při stání v koloně na světlech, stačí, když to dáš "včas před započetím jízdního úkonu" atd...
Na druhou stranu, nevidím důvod blikáním šetřit.
trošku jsi mě vyprovokoval, abych si stopnul světla na nejbližší křižovatce. Červená trvala 55 sekund. Každá křižovatka může být naprogramovaná jinak, ale tři minuty je i tak trochu moc.
Z některých odpovědí tuším, že se domnívají, že blikat se již nemusí, pokud jsou v odbočovacím pruhu. Já se domnívám, pokud odbočuje, tedy jede, musí blikat. Viz citace zákona.
Pokud stojí v pruhu na odbočení, tak jak se ptal tazatel, nemusí blikat, jakmile se rozjede musí blikat po celou dobu odbočování.
Čistě teoreticky pokud stojíš v odbočovacím pruhu, už blikat nemusíš. Blikat musíš při přejíždění do toho odbočovacího pruhu. Pak už je vše jasné, tak není důvod blikat.
Z toho zároveň plyne, že blikat po rozjezdu v odbočovacím pruhu už nemá smysl. Přestupku ses mohl dopustit, pokud jsi neblikal při přejíždění do toho odbočovacího pruhu.
Milane, to je opět na polemiku o výkladu zákona. Prostudoval jsem §§ 12, 21 a 30 z. č. 361/2000Sb. (dále jen "zákon") a nenašel jsem nic, co by přímo popíralo můj názor. Myslím si ale, že je na místě správně pochopit §30, odst.1 zákona, hlavně, cituji, nebo jestliže to vyžaduje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích.
Konkrétně pokud jedu po čtyřproudé silnici, přijíždím k mimoúrovňové křižovatce, kde hodlám odbočit doprava, pak dám znamení o změně směru jízdy jen při přejíždění z průběžného do odbočovacího pruhu. Dál už neblikám.
Druhá situace: Ve městě přijíždím ke křižovatce a hodlám odbočit vpravo. Jsou vyznačeny 2 jízdní pruhy, pravý pro odbočení vpravo, levý pro jízdu přímo i pro odbočení vpravo. S využitím §30, odst.1 zákona budu především při odbočování vpravo z levého jízdního pruhu (ale v dané situaci i při odbočování z pravého pruhu) dávat znamení po celou dobu úkonu.
Prostě zákon některé věci přímo nenařizuje ale záleží na místních podmínkách.
satama, dovolím si nesouhlasit.
Blikat musí po dobu odbočování, tedy jízdy.
Pochopil jsem správně? Zablikáš, přejedeš do odbočovacího pruhu, vypneš blik, pojedeš v něm 80-100metrů, odbočuješ vpravo a stále neblikáš?
(Tifány a Ondra, taky tak?)
jen tak ze zvedavosti , co je na tom ze blikate treba 5 minut? bojite se o zarovky nebo v cem je problem? ja blikam dokud neodjedu a je jedno jestli pul minuty nebo 5 minut, ono se totiz casto stava ze nekdo najede do pruhu na odbocovani do leva a pak jede treba rovne nebo doprava ( bud si to rozmysli nebo to tam treba nezna atd. ) takze aspon je videt kde ten clovek opravdu pojede
Sdělte, prosím, která to je křižovatka, že tam je 3 minuty červená? Proč Vám vadí, že blikáte?
citace ze zákona:
§ 21
Odbočování
(1) Při odbočování na křižovatce nebo na místo ležící mimo pozemní komunikaci musí řidič dávat znamení o změně směru jízdy; při odbočování nesmí ohrozit řidiče jedoucí za ním a musí dbát zvýšené opatrnosti.
Nikde se nepíše, že jen na začátku, na konci atd.
Odpověď od Jethro i Satama se mi zdají nejrozumnější. Pokud se do dostanu do takové situace jako Ty, volím kompromis. Při započeti manévru pochopitelně znamení o změně směru jízdy použiji, musím-li zastavit vozidlo tam jako Ty, vypnu to, když se to potom rozjede, pro jistotu raději zas zapnu, ať je jasno. Pokud vozidlo není v pohybu v tomto případě, žádný manévr neprovádí a úmysl jeho je zřejmý, nevím, proč by to mělo třeba 3/4minuty blikat (ono je to příjemné velice hlavně potmě, a třeba ještě pokud prší, že tam ten matěj přede mnou to nechá blikat třeba minutu přímo mě do očí - takové mám nejraději - přitom je asi jasné, který úkon kdo chce provést, ne?).
Podobní jsou třeba ti "mlhovkáři zadní", je lehký opar po ránu, vidět je na 1/2 kilometru, ale oni musí prostě oslňovat, to je také věc, něco podobné, ale na jiném principu založené.
To vypadá, že jsi nedělal autoškolu, já už jezdím pár desítek let, ale tohle jsem nezapomněl. Znamení o změně směru jízdy, dáváme včas a zřetelně před započetím úkonu. To je automatika, o které nepřemýšlím a konám. Jasné jako facka. Na silnicích to ale vypadá, že autoškolu nedělal možná každý třetí řidič. A policajtům je to jedno.
Nemohu stále strávit takové dopravní značení, kdy po značce "křižovatka" následuje značka "zatáčka". Logicky uvažující řidič si totiž musí myslet, když žádná křižovatka po příslušné značce nenásleduje a uvidí značku "zatáčka", že je asi značení chybné a že dále pokračuje normální silnice s jedním jízdním pruhem v každém směru, která je příslušně zakřivená a zařizuje se podle toho.
Takový je totiž význam značky "zatáčka". Domnívám se, že je metodicky chybné osazovat před křižovatku, kde hlavní silnice prudce mění svůj směr a z důvodu bezpečnosti provozu vyžaduje od řidičů snížit rychlost jízdy, dopravní značku "zatáčka". Tento účel by dokonale splnila místo ní značka omezující rychlost na bezpečnou průjezdní hodnotu.
Zachvilu to tu bude jak v Indii. Iž tak používá znamení o změně směru jízdy jen zloměk řidičů.
Jinak podle mě, by jste měl blikat i kdyby jste tam stál na červené 10 minut. Jak bylo psáno blikat se má před započetím úkonu a vy už jste se do úkonu dostal (dostala) protože čekáte na semaforech tudíž jste na křižovatce kde měníte směr jízdy a to se rovná použít znamění o změně směru jízdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.