Ahoj chci se zeptat mam doma pumpu viz obrazek jeste nikdy jsem ko od auta nedofukovala da se nafouknot s touhle? Nebo potrebuju jeste neco k tomu je tam i meric psi i bar mam tam presne ty koncovky co jsou na obrazku nic vic tak nevim
Jestli umí nafouknout 2 bary tak není důvod, aby to nešlo. Ale připravte se, že je to dřina. Doporučil bych nafouknout na rozumnou mez (dle váhy auta) a dofouknout na benzínce.
I když seš ženská, tak nebuď líná, vem pumpu a zajdi k autu. Zkus nasadit koncovku pumpy na ventilek a hned uvidíš, jestli to bude pasovat. Pokud bude někudy ucházet vzduch, tak to hned sundej, ať si nevypustíš všechen vzduch z kola.
Jde to. Ale namasíruj svaly a počítej s cca 15 minutami práce, a to ještě v případě, že tu pneu potřebuješ jen dohustit. Daleko lepší je zajet k benzínce, tam mají kompresor a máš za 2 minuty vyřešeno
Pokud by pumpička kladla příliš velký odpor, tak můžete zkusit kovovou čepičkou na ventilek (výstupek se zářezem) povolit ventilek. Po nahuštění nezapomenout zase utáhnout a nasliněním překontrolovat těsnost ventilku.
Proč se dřít, já už roky používám kompresor do auta, který vozím sebou a foukám s ním i jízdní kola. Tady máš výběr, lze ho koupit i v OBI, Hornbachu, apod. Za pár kaček. Právě pro jeho cenu, není problém když "lehne", koupit jiný. Mě vydžel asi 6let, letos jsem koupil nový. S ohledem na ta jízdní kola jsem koupil kompresor, který fouká více než 5bar.Jen dej pozor, aby hadička měla na konci páčku pro nasazení na ventilek, jak tam bude převlečná matka s vnitřním závitem budeš mít problém, protože než ji vyšroubuješ, mnoho vzduchu uteče. A ještě jeden poznatek na přívodní šňůře by měl být vypínač, některé ho nemají a není dobré kompresor zapínat jen strkáním do zásuvky, je to nepraktické. heureka.cz/...
vernon
Kompresor je zbytečný. Naprosto ideální je šlapací pumpa.
To je věc názoru, mě to vyhovuje tak jsem nabídl zkušenost. Jak říkám, proč se namáhat, když může pracovat technika. a ve vedru zvlášť. A ten kompresor nezabere víc místa, než ta pumpa.
Já teda nevím, ale tahle koncovka mi nepřipadá vhodná pro autoventilek. Celá ta pumpa mi svým provedením přijde spíš jako pumpička na nafukování raftu.
asd1
Cyklopumpa, jedna díra je na autoventilek, druhá na galuskový... Na autě se někdy kvůli velikosti nevejde do ráfku, většinou ale jo... Má malý průměr pístu = raft by jsi s tím foukal týden
Pokud pljde nasadit koncovka na ventilek (někdy může být v ráfku málo místa), tak není problém, je si trochu zapumpuješ Nespěchat, v klidu.. Normální pneu na osobák zabere tak 5 - 10 minut...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.