Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak roznout kontrolky na panelu?

Od: kubik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, před pár dny jsem koupil renault megane 2006. Objevil jsem jeden problém, nevím jak rožnout kontrolky na panelu. Bohužel tam bylo startování tlačítkem a to vidím až ted poprvé, tak nemám stím žadnou zkušenost. Nikde na internetu jak to dokázat nepišou nebo jsem aspon nenašel. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady si stáhni Uživatelskou příručku (Mégane sedan 2006), něco o tvém problému bys tam měl najít.

kubik*
hodnocení

Děkuji, za chvilku na to mrknu

mnd®
hodnocení

0x

Zdravím.Měl jsem rok 2008 a tam bylo ovládání na volantu vlevo.Asi by to mělo být stejné.

kubik*
hodnocení

Dobrý den, na volantu vlevo nic néní. Jen pod volantem vlevo je klasicka páčka na blinkry a dalkové světlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]