Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou blinkry Felicia 1.6

Od: mario66* odpovědí: 4 změna:
Zdravím borci chci se zeptat mám felcku 1.6 a nejdou mi směrovky ani výstražné vyměnil jsem přepínač výstražných a pořad nic nevíte čím to muze být dik

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co takhle pojistka.

hodnocení

0x

Zkontroluj přerušovač blinkrů. Najdeš ho v poljistkové skříni, vypadá jako relé a když skříň otevřeš, je nahoře úplně vpravo.

Na pojistky to nevidím, protože blinkry mají jinou pojistku než výstražná světla. Č. 14 varovná (+ brzdová) světla, č. 21 směrová světla (+ "couvačky").

olinl
hodnocení

0x
Jak radí chlapi přede mnou-zkus vyměnit pojistku č.21 (15Ampér) v pojistkové/reléové skříni, když to nezabere tak vyměnit přerušovač směrových světel- na pojistkovce označeno R8 . Přidávám obrázek. Jinak "šťáva" pro "blinkry" jde z baterie do spínací skříňky zapalování (startování klíčkem), potom na pojistku č.21, potom do spínače varovných světel (ten si již měnil), potom zpět na přerušovač směrových světel(R8) a od něj do páčky blinkrů na volantu a zároveň znovu do "varovkového spínače" a odsud už k žárovkám na autě.
Nejdou blinkry Felicia 1.6

mario66*
hodnocení

Díky moc chlapy bylo to relatkem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]