Nejste přihlášen/a.
Dobrý den vlastím Kentoya Lion 125ccm nevíte někdo kde a jestli vůbec má tento skútr konektor na diagnostiku? Popřípadně nemáte někdo odkaz na užitečné rady? Skútr je starý dva měsíce a zdá se že je problém v řídící jednotce přestal táhnout, do kopce sotva 40, po rovince sotva 60, v záruce samozřejmně ještě je, ale tak prodejce je na dovolené a mně jde spíš o to jestli mám jezdit nebo raději odstavit . Děkuji za rady Jirka
myslím že od tohoto roku už by všechny vyrobené motorky měly mít OBD zásuvku stejně jak v autě. Ale podle mě je na to potřeba spešl diagnostika na motorky kterou asi nebude mít ledajaký servis. Stejně si nemyslím že by to bylo chybou v řídící jednotce.. To se stane málokdy že jednotka odejde. Spíš bude problém s variátorem nebo něco okolo vstřikování a zapalování. Teď už to asi máš vyřešené, ale já osobně bych na tom nejezdil, aby se to nezničilo ještě víc... Jinak další argument k tomu si koupit radši značkový ojetý, než čínský nový skůtr. Kolikrát vyjde značková ojetina levněji a dokáže to jezdit plno let bez problémů-viz. můj známý.. Koupil si v roce 2010 funglovku Hondu PCX, teď na ní má najeto něco okolo 60 tisíc a mění jenom spotřební zboží, nikdy žádná závada. Ale to už jsem trochu odbočil..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.