Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čistění vstřiku

Od: milos* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Mám Daewwo Nexii se vstřikováním paliva. Jezdím i na LPG. Mám problémy se startováním hlavně studeného motoru a občasného cukání. V servisu mi vyčistili škrtící klapku ale nepomohlo to. Řekli mi to muže zpusobovat některý vstřik. V prodeji je čistič vsřiku Liqui Moly který se přidá do benzínu. Je vhodné přípravek použít jaké máte zkušenosti? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

uškodit tomu naeuškodíš ale stejně je nejlepší vstřiky vytáhnout a vyčistit ultrazvukem

jurajjuraj*
hodnocení

0x

pokud jezdis na plyn tak je bezna vec ze auto u studeneho motoru skube, obcas je treba projet jen na benzin a pouzivat aditiva

bery*
hodnocení

0x
Pokud na benzin jen startujes, jak je starý? Není v nádrží ještě z dob před montáži LPG? :) Může byt problém i v tom LPG, pokud by po vypnutí motoru ještě proniklo do sání trochu plynu netěsnosti reduktoru nebo vstriku, motor bude uchlastanej při dalším startu. Nedávno jsem slyšel o jednom starším daewu, kde byly podobný příznaky a problém nakonec uplne jinde - z vačky se ubrousil jeden palec a ventil uz skoro neotviral ...

hodnocení

0x

Odpovím otázkou: Jaké jsou tam svíčky a jak jsou staré (kolik mají najeto)?

bery*
hodnocení

0x
Ještě dolním, kdyz jsem řešil pricpany jeden ze vstriku u fabie, vydal jsem ho, napojil na par voltu stridaveho proudu, pripojil do nej injekční strikacku a z misticky tahal tam a zase zpátky skrz vstrik Vif aditivum smichany s acetonem. A jede jako novej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]