Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat někoho, kdo už měnil sedačky a ví co a jak. Chtěl bych vyměnit origo sedačky za RS, tak aby mi to nehodilo chybu airbagu. Stačí pouze vypojit baterii? A ještě jedna věc, moje sedačky nemají výhřev a ty z RS ano, stačí pouze pokuď zaslepím konektor el. páskou? Děkuji za odpověď.
u výhřevu to ničemu nevadí, tam ti bude max. plandat šlauch pod sedačkou, ale co se týče airbagu tam to musíš zaslepit a poté přes VAG vypnout a přenastavit. Mám to také, akorát na F1. Sice mi po nastartování svítí chvilku airbag , ale třeba po 3sec zhasne..druhé varianta je, že se tam na ten konektor dá cosi (teď nevím co, promiň a to oblbne systém a bude si to myslet, že tam ten airbag je...
Aha, pardon tak to jsem špatně v rychlosti přečetl...pokud jsou airbagy v obou sedačkách, stačí teda pro sichr odpojit baterku a pak zapojit.. .já teda měnil obyč s airbagem za sport bez airbagu s výhřevem...
nene ty RS sedačky co budu kupovat mají airbag + výhřev, ale já výhřev nemám. Tak se jen ptám asi stačí na původní konektor od airbagu připojit ten z RS sedaček, aby nesvítila kontrolka airbagu, že tam mám jiný sedačky. Ale myslím si, že sedačky z Octavia RS II Fl budou pasovat bez problému do Octavia II Fl a kontrolka by svítit neměla.
Airbagy by měly být pro stejný model a rok stejné i co se týká podobných modelů v koncernu, takže by asi neměl být problém. Baterku odpojit určitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.