Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levne poklice

Od: fcsmk1 odpovědí: 15 změna:

Zdravím, má někdo nějaké tipy kde sehnat jakékoli levné poklice? Nemusí být ani značkové, ale nechci za kus plastu dávat 500kč. Přeci jen študácka výplata je tragedie a slevy v Kaufu kde jsou 4ks za 200kč již skončili. Díky za pomoc :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, dal bych je na ta kola, ale pročpak? Mám doma uloženou celou sadu originálních poklic... Proč bych je tam dával, když je budu muset pak sundat, když měním kola celá z letních na zimní? To bývají jen estetické věci. Prostě jezdím bez poklic pořád, kola měním... Kdyby tam měly být ty poklice, pak by to byla jen práce navíc. Na to seru.

fcsmk1
hodnocení

Chápu jak je to myšleno ale přesně jak ne řečeno dole. To auto bez poklic vypadá jak popelnice.

hodnocení

2x

stačí si vybrat zde a na ebay nebo aliexpresu koupit nálepky do těch poklic za 10 korun vč. poštovného... máte pak "jako originál"

omokit
hodnocení

1x

Poklice bych si na auto nikdy nedal. Jsou většinou hnusné a drží se za nima akorát bordel.

Jezdil bych bez nich.

fcsmk1
hodnocení

No jo ale když moje plecháče vypadají vážně blbě tak to chci aspon nějak zachránit :D

asd1

Hnusné jsou, ale drží se za nima šmír který konzervuje. Bez poklic náboj rezne mnohem víc než s poklicí...

Vyplatí se značkové, bývají z kvalitního plastu, na rozdíl od křehké "číny", levně v okolí od někoho kdo jednu ztratil a koupil novou celou sadu... Vrakáče, pneubazary atd.

omokit

Za ušetřené peníze si raději koupím barvu a kola si natřu.

hodnocení

1x

Neznačkové poklice kupuji v OBI nebo UniHobby, kde dám za jednu sadu 400-500 Kč.. S originálními jsem jezdil do doby, kdy mně je někdo ukradl a zjistil jsem, že jedna stojí 1000 Kč.

joudic*
hodnocení

0x

ja moje levne koupil tak 10 let nazad v tescu nebo mozna carrefouru, asi cina ani uz nevim kolik staly... po umyti auta se furt blyskaji. Na poklice nedam dopustit, protoze bez nich to auto vypada jak popelnice.. sundavam je zapacenim sekerou a trva to 5-10s jedna, dohromady kratsi dobu, nez si @ondra telefonem domluvi pneuservis

poklice-na-kola.heureka.c/...

libino*
hodnocení

0x

jurajjuraj*
hodnocení

0x

za 400,- koupis celou sadu nejakych cinanu treba v kelly , i kdyz ono to je dneska vsechno cinan akorat nekteri si daji u cinana udelat i svuj znak

fcsmk1
hodnocení

Díky moc, ty v z toho lidlu jsou dostačující :)

V globusu v ČB maji (nwn zda akční cena nebo stálá) za 79kč/ks,osobně jsem kupuval synovi na stošestého dvě pže jednu origo rozštípal,nyní jsou obě dvě z Globusu Originální-přelepením lvíčka ze staré a druhé rozbité!

Kdo tvrdí že jsou velkoplošné pokice hnusné nevím nebudu o tom polemizovat-každý máme jiný vkus. Mně osobně se nelíbí jakákoliv kola ve tmavé barvě,i když u litých pak závisí i na tvaru disků,u plecháčů dokáži ještě zkousnout ve světlé barvě nejlépe stříbrné!

hodnocení

0x

Tady je v tom zádrhel, protože kvalitní značkové poklice vydrží a levné nevydrží, kroutí se a praskají... Určitě se tu najde nějaký odborník, jak jsou výborné, ale není to pravda, za celý život co jsem kdy koupil nějaké levnější , tak po nich byla stará Bela... První jsem koupil v Brně když otevírali Makro, 15", na FORD Escord, byly o 1cm menší a když jsem je tam dával, tak mi na rukách zůstávala stříbrná barva... Naštěstí se líbily nějakému hlupákovi a ještě ten den mi je z auta ukradly. Byl jsem rád, byl jsem vysvobozen... Ještě párkrát jsem koupil podobné, ale dnes bych řekl, že již nikdy neoriginál! Vím, že jsou drahé a pro mnohé lidi, zejména mladé kluky i nedostupné, ale je to nejlepší řešení...

Poklice na fiestě za velmi malý peníz - měkké, rády se odřou, ale stále drží. Poklice na C5 - originál, jedna dvakrát dražší než komplet na fiestu - stačí blbý obrubník a poklice je na vyhození.

Manželce jsem naposled kola prostě nastříkal barvou ve spreji a poklice nemá ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]