Nejste přihlášen/a.
Na převodovku ti pásne,ty příruby jsou stejný,horší to bude se silentbloky...tam se to bez větších a odbornějších úprav neobejde. Určitě to půjde,do škody 120 dali i osmiválec z tatry,ale je otázka jestli na to máš vybavení a znalosti-plug and play tam nepůjde. Musíš někam umístit řídící jednotku,kabeláž,předělat hadice chlazení..je toho víc,to není jen že vyměníš motor za motor.
1,3 z feldy tam pasuje celkem dobře,1,6 VW je to horší
Taky bych se přikláněl k tomu,jestli to myslíš se stavbou auta vážně,dát tam motor 1,3 z feldy,pořádně jej poladit-webry,vačka,výfuk atd...Dostaneš z toho řádově mnohem lepší výkon než z tý starý chcíplý mrchy 1,6 VW. Nehledě na to že jej tam dostaneš mnohem lépe.
fik> Na výkon je mnohem lepší naopak 1,6 od VW, proto také poslední nejvýkonější kit car byla 1600.
Sériový motor od VW má už v sérii náskok o cca 15HP. (skutečný výkon je totiž větší, než udávaných 55kw, pro levnější pojištění v Německu) Také má větší potenciál, díky "modernější" konstrukci.
U motoru VW 1.6 máš náskok 20-30HP, které 1.3 OHV nikdy nedohoníš. Bohužel.
Myslel jsem to jinak,samozřejmě že objem ničím nenahradíš...myslel jsem to takovým způsobem,že z poladěný 1,3 dostane lepší výkon než ze sériový 1,6...může dát lepší vačku,webrový karburátory,poladit hlavu,výfukový svody...takový motor už pak v podstatě plug and play zastaví do auta a může jezdit...dle mě určitě jednodušší cesta,ten motor v podstatě pasuje,jenom přehodí termostat z plastového na celohliníkový,vymění vodní pumpu a má vyřešené chlazení-mám dojem že jsou na bloku ještě i vývrty se závity pro uchycení silentbloku
Bez úprav to nepůjde, jinak ne netu si najdi návod jak tam dostat motor z favorita a k tomu si domysli ze ta 1.6 není škodováckej motor takže u něj to bude řádově horší. Spíš bych ti doporučil tam dát silnější 1.3 z felicie a s patřičnýma upravama (např. upravená hlava z 1.4 mpi fabie) z ní dostaneš větší výkon než z té 1.6.
Tak bez větších úprav to skutečně nepůjde. Oba motory mají rozdílné uchycení jak na převodovku, tak i do karoserie, tedy už toto zakládá potřebu poměrně rozsáhlých úprav. Může být i problém ho se stávajícím chlazením uchladit, rovněž elektro bude vyžadovat úpravy, související s jiným řízením motoru.
A k tomu polítání: To přestavěné vozidlo nesmí na pozemní komunikace, tedy nejen na silnice a dálnice, ale ani na lesní a polní cesty. Jakou máš pak představu kde si s tím chceš polítat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.